Memur ve asgari ücretliden sonra emeklileri sevindirecek zam haberi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi verdi: Emekli maaşları iyileştirilecek

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memurlarla, asgari ücret, 3600 ek gösterge ve emekliler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Asgari ücret görüşmelerinin bugün 4. tur toplantısı yapılacak ve asgari ücret 2022 rakamı açıklanacak. Daha önce yapılan açıklamalarda da memurlara ek zam olacağı yönünde ifadeler kullanılmıştı. İşte şimdi emeklileri sevindirecek açıklama da Vedat Bilgin'den geldi.

Google Haberlere Abone ol
Memur ve asgari ücretliden sonra emeklileri sevindirecek zam haberi.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi verdi: Emekli maaşları iyileştirilecek

Asgari ücret görüşmeleri bugün tamamlanıyor.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün bir rakam belirleyecek ve bu rakam duyurulacak.

Beklentiler yeni asgari ücretin 4000 TL civarında olması. Kabineden bununla ilgili açıklamalar gelmiş ve müjde verilebileceği söylenmişti. 

Artan enflasyon karşısında memur maaşlarına da düzelme yapılacağı yönünde açıklamalar gelmişti.

Emeklileri sevindirecek haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de, asgari ücretli ve kamu çalışanlarının ardından bu kez de emekli maaşlarının iyileştirilmesi için bir çalışmaları bulunduğunu açıkladı.

Memur ve asgari ücretliden sonra emeklileri sevindirecek zam haberi.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi verdi: Emekli maaşları iyileştirilecek - Resim : 2

Bakan Bilgin, "Emekli gelirleriyle, onların düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Bu çalışmayı çok kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz. Çalışmada mesafe aldıkça bunu kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. İşte Bilgin'in TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı o açıklama:

"Bu emeklilerle ilgili çalışmamız var, emekli gelirleriyle, onların düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Bu çalışmayı çok kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz. Çalışmada mesafe aldıkça bunu kamuoyuyla paylaşacağımı belirtmek isterim."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin