Mehmet Demirkol'un, Japonya'nın grubu lider bitireceğini tahmin etmesi sosyal medyada gündem oldu!

2022 Dünya Kupası E Grubu'nda dün gece alınan sonuçlar sonrası sürpriz bir tablo ortaya çıktı. Japonya grup lideri olarak bir üst tura çıkarken, Almanya ise 3. sırada turnuvaya veda etti. Mehmet Demirkol'un Dünya Kupası öncesi yaptığı tahminin gerçek olması gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Demirkol'un, Japonya'nın grubu lider bitireceğini tahmin etmesi sosyal medyada gündem oldu!

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda E Grubu'nun son maçların oynanması sonrası büyük sürprizler yaşandı. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un da, turnuva öncesi yaptığı tahmin gündem oldu.

Ünlü yorumcunun, Japonya'nın grup lideri olarak son 16 turuna çıkacağını, Almanya'nın ise felaket yaşayarak grup aşamasını geçemeyeceğini söylemesi sosyal medyada büyük ses getirdi. Demirkol için "Sen kahin misin?" şeklinde yorumlar yapıldı.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN BAZI MEHMET DEMİRKOL YORUMLARI 

- Mehmet Demirkol sevinçten duvar yumrukluyodur

- Bu gruptan Tsubasa bile "Japonya lider çıkar" demezdi. Ama birileri dedi...

- Japonya'nın turnuvada süpriz yapacağını öngören Mehmet Demirkol ve Ersun Yanal'ı tebrik ederim.

- Galatasaray Lisesinden mezun bir Fenerbahçeli’nin normal olması beklenemezdi zaten

- Dünya kupasi oncesi youtube programinda bu grupta Japonya’yi cikarip Almanya’yi eleyen Mehmet Demirkol’a da selam olsun. Bambaska bi seviye.

- Gece gece Mehmet Demirkol editine yükseleceğim aklıma hiç gelmezdi. Bu tarz bana ait bir edit olmadan ölmek istemiyorum..

- Mehmet Demirkol spor medyasının boşuna bir numarası değil :) Cesur insanlar, çok az kişinin düşündüğü şekilde düşünme yetisine sahiptir.

- Türkiye'nin gidemediği turnuvada yaptığı bu tahminle Mehmet Demirkol milli gururumuz oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin