Galatasaray ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Mustafa Kapı: Galatasaray'dan ayrıldığım için pişman değilim

Adana Demirspor forması giyen genç isim Mustafa Kapı çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Mustafa Kapı: Galatasaray'dan ayrıldığım için pişman değilim

Mustafa Kapı, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu ve Adana Demirspor'a transfer süreci, Galatasaray'dan ayrılığı ve Lille macerası hakkında açıklamalarda bulundu.

Lille'den ayrılık sürecini anlatan Kapı, "Lille gittiğimde süre bulamadım. Zaten transfer olduğum takımların şampiyon olma ya da şampiyonluğa oynama gibi özellikleri oluyor. Lille bana çok şeyler kattı" dedi.

''YUSUF'UN UYKU KOÇU VARDI''

Mustafa Kapı, "Zeki (Çelik) abi, Burak (Yılmaz) abi ve Yusuf (Yazıcı) abi bana hep destek oldu, onlardan çok şey öğrendim. Zeki abi; fizyoterapisti ile kalıyor, Burak abi; besin programına çok dikkat ediyor, Yusuf abinin uyku koçu vardı'' ifadelerini kullandı.

"CAMPOS GİDİNCE KALICI OLAMADIM"

Lille'de çok fazla forma şansı bulamama nedenini Luis Campos'un ayrılığına bağlayan Mustafa Kapı, "Beni Lille'e sportif direktör Luis Campos transfer etmişti ancak 2 ay sonra Campos ayrıldı. Luis Campos devam etseydi, Lille'de kalıcı olabilirdim. Hayırlısı böyleymiş, şu anda Adana Demirspor'da çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"SANCAK'LA TANIŞTIM İKNA OLDUM"

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kapı, "İsmim Türkiye'deki takımlarla anılmaya başladı. O dönem sportif direktörümüz Gökhan Göktürk benimle iletişime geçti; projelerden bahsetti, sonrasında başkanımız Murat Sancak'la da tanıştım ve ikna oldum" dedi.

"GALATASARAY'DAN AYRILDIĞIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"

Mustafa Kapı, Galatasaray ile sözleşme yenilemeyerek takımdan ayrılmış ve sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine hedef olmuştu. 20 yaşındaki futbolcu o dönem için "Galatasaray'dan ayrıldığım için pişman değilim. Çünkü çocukluğumdan beri hayalim Avrupa'da oynamaktı ve bu hayalimi gerçekleştirmek için ayrıldım" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin