Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı, ilk açıklama geldi: AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım

CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan ve oradan da ayrıldıktan sonra bir müddet bağımsız vekil olarak kalan Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Çelebi'nin rozetini AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Çelebi'den katılım sonrası ilk açıklama da geldi: AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı, ilk açıklama geldi: AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım

2021 yılında CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan, daha sonra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı için oradan da istifa eden Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılma kararı almıştı.

AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, katılım töreninden önce yaptığı açıklamada, "Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım." dedi.

Rozetini Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, partiye yeni katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin rozetini taktı. AK Parti heyeti birlikte poz verdi.

Çelebi, Erdoğan'ın rozetini takmasının ardından bir konuşma gerçekleştirdi.

Çelebi, "Siz 15 Temmuz'da direnmeseydiniz milletimiz yok edilmişti. FETÖ zombi teşkilatına karşı yanınızdayım. Asker kökenli bir vekilim. Bir milyona yakın asker, korucu arkadşaım görevinin başında. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/YPG terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok cepheli büyük bir mücadele vermektedir. Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım." dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin