MedyaTava'nın haberi çekilişi iptal ettirdi! Demirören Medya Grubu 7 kişiye verilecek 400 liralık A101 çeki çekilişini iptal etti: Çalışanların yemek kartlarına para yatırdı

MedyaTava, Demirören Medya Grubu'nun binin üzerinde çalışanı olmasına rağmen yıl başı için sadece çekilişle 11 kişiye ödül olarak 400 liralık A101 çeki vereceğini duyurmuştu. Bu haber de kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. İşte MedyaTava'nın bu haberi Demirören Grubu'na geri adım attırdı. Çekiliş iptal edildi. Tüm çalışanlara yılbaşı için hediye çeki verilmesine karar verildi. Haberin detayları yine MedyaTava'da...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel MedyaTava'nın haberi çekilişi iptal ettirdi! Demirören Medya Grubu 7 kişiye verilecek 400 liralık A101 çeki çekilişini iptal etti: Çalışanların yemek kartlarına para yatırdı

MEDYATAVA/ÖZEL HABER

Demirören Medya Grubu, bünyesinde çalışan gazetecilere geçtiğimiz günlerde mail gönderdi. Yılbaşı için çekiliş yapılacağını duyurdu. Kazanacak 'şanslı' 11 kişiye ödül olarak da 400 liralık A101 çeki verileceği duyuruldu. Yeni yıl zammı öncesi çalışanlar arasında bu durum, "Umarım yeni yıl zammında Demirören Medya Grubu daha cömert olur." yorumlarına neden oldu.

MedyaTava da bu olayı kamuoyuna duruyan ilk haber sitesi oldu. MedyaTava'nın haberi ses getirdi. Demirören Grubu eleştirildi.

 İşte bu haber sonrası Demirören Grubu geri adım attı. Çekilişi yapmaktan vazgeçti.

Bu haberi de MedyaTava olarak okuyucuya duyurmak yine bize düştü.

Gelen haberlere göre; prestij için Demirörenler tüm çalışanların yemek kartlarına ekstra 1050 lira yatırma kararı aldı.

Bu haberi de çalışanlara maille duyurdu.

İşte çalışanlara gönderilen o mail...

"Değerli arkadaşlarımız,

Verimli çalışmalarla ve başarılarla dolu bir yılı daha hep birlikte geride bırakıyoruz. 2022’de de yine beraber çok iyi işler yapacağımıza eminiz.

Şimdi yeni yıla girerken tüm çalışanlarımıza bir yılbaşı hediyesi vermek istedik. 30 Aralık itibariyle alışverişlerinizde kullanabilmeniz için Sodexo FlexoGift uygulamasına 1050 TL yatırılacaktır.

Sodexo FlexoGift, CarrefourSA ve uygulamanın anlaşmalı olduğu marketlerde geçerli olacaktır.

30 Aralık’ta telefonlarınıza Sodexo tarafından bir SMS gönderilecek, kısa mesajdaki link’e tıklayarak uygulamayı indirdikten sonra telefon numaranızla giriş yapabileceksiniz.

Hediye 2022 yılı boyunca kullanılabilir. CarrefourSA dışındaki geçerli marketlerin listesini ise uygulamanın içinde görebilirsiniz.

Uygulama kurulum ve üyelik işlemleri hakkındaki açıklamaları ekte yer alan dokümanda bulabilirsiniz.

Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle,

Mutlu, başarılı yıllar dileriz.

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin