Medyatava'nın 'Bayburt Grup ile CHP arasındaki ilişki' haberi tv100'de gündeme geldi. Fuat Uğur'dan dikkat çeken açıklama

tv100'ün gündem belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında, Medyatava'nın Bayburt Grup'la ilgili yaptığı haber gündeme geldi. tv100.com yazarı gazeteci Fuat Uğur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürekli olarak "5'li Çete'yi gündeme getirdiğini ama Bayburt Grup'un aldığı ihalelerin gündeme gelmediğini söyledi. Uğur, Tuncay Özkan'ın CHP'yi bu konuda bilgilendirmediğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava'nın 'Bayburt Grup ile CHP arasındaki ilişki' haberi tv100'de gündeme geldi. Fuat Uğur'dan dikkat çeken açıklama

Medyatava'nın bugün hazırladığı "Bayburt Grup ile CHP arasındaki kilit isimleri Medyatava açıklıyor. CHP ile Bayburt Grup arasındaki ilişkiler deşifre oluyor. Davetiye usulüyle 50 milyar dolarlık ihale alan şirket neden gündeme gelmiyor?" başlıklı haberi tv100'de Gürkan Hacır İle Taksim Meydanı programında gündeme geldi.

tv100'deki programın bugünkü konukları tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'ti.

Programda gazeteci Fuat Uğur, Medyatava'nın haberini gündeme getirdi.

 

Medyatava'nın özel haberinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürekli olarak "5'li Çete' diye lanse ettiği devletten sürekli olarak büyük ihale alan şirketleri gündeme getiridği, ancak adrese teslim ihale alan Bayburt Grup'un isminin ise hiç bir şekilde gündeme gelmediği belirtilmişti. 

Haberde şirketin bugüne kadar 50 milyar dolarlık ihale aldığı ve şirketin aldığı ihalelerle ilgili CHP Genel Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın, Kılıçdaroğlu'na bilgi vermediği ifadesi kullanılmıştı.

İşte o haberle ilgili gazeteci Fuat Uğur, tv100'de açıklama yaptı ve Medyatava'nın haberini gündeme getirdi.

Uğur, "Sayın Kılıçdaroğlu ‘5’li çete’ diye adlandırdığı şirketlerin arasında neden Bayburt Grup yok? CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili TUncay Özkan CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirmemiş." dedi.

İşte Uğur'un o açıklamaları...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin