Medyatava gitti, araştırdı; Okan Kurt'tan yanıt geldi! Dün gece neler yaşandı?

Dün gece olaylı geçti... Okan Kurt sahibi olduğu restoranın yanındaki komşusu ile kavga etti. Demet Akalın ortalığı ayağa kaldırdı. Okan Kurt ise kendilerine saldırı olduğunu, bir kişinin 'Cumhurbaşkanının berberiyim' diyerek tehditler yağdırdığını söyledi. Bugün, Medyatava ekibi o kavganın yaşandığı yere gitti, GHALİA restoran yöneticisi ile konuştu, akşamına da Okan Kurt'tan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Medyatava gitti, araştırdı; Okan Kurt'tan yanıt geldi! Dün gece neler yaşandı?

Ünlü sanatçı Demet Akalın, Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini söyledi, ortalığı ayağa kaldırdı. Instagram'dan video paylaşarak polisten yardım isteyen Akalın "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış" dedi. Olayın ardından açıklama yapan Okan Kurt ise kendisini içeriden çıkarmayan kişinin Cumhurbaşkanının berberi olduğunu söyledi. Tüm bunlar dün gece yaşandı.

Bugün sabah saatlerinde Medyatava muhabiri Çağdaş Ulus kavganın yaşandığı yere gitti, olayı araştırdı, GHALİA restoran yöneticisi ile konuştu. Restoran yöneticisi Okan Kurt'un yanındakilerle gelip kendilerini darp ettiğini, kamera kayıtları ile ispatlayacaklarını iddia etti.

Okan Kurt, Medyatava'da yer alan haberle ilgili akşam saatlerinde açıklama yaptı. Okan Kurt açıklamayı Instagram hesabından paylaştı, annesinin darp edildiğini, kavgayı karşı tarafın başlattığını söyledi, ellerindeki görüntüleri, belgeleri emniyete verdiklerini belirtti.

Dükkanında alkol satıldığı iddiası için Okan Kurt, "İspatlamakla mükellefsiniz" dedi, GHALİA restoranda yasak olmasına rağmen nargile satışı yapıldığını ifade etti.

Okan Kurt açıklamasında şunları söyledi:

Medyatava gitti, araştırdı; Okan Kurt'tan yanıt geldi! Dün gece neler yaşandı? - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin