Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti?

Ünlü popçu Demet Akalın’ın 2018 yılında yollarını ayırdığı eski eşi Okan Kurt, dün bir mekanda alıkonuldu. Okan Kurt, kardeşinin çalıştığı restoranın yan komşusu kavga etmesinin ardından Demet Akalın, sosyal medya hesabından “Okan’ın can güvenliği yok” demesinin ardından polisler olay yerine gitti. Çıkan kavgada Okan Kurt’un babası Abdi Kurt’un arabası parçalandı. Olay sonrasında Okan Kurt, j-kavgayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti?

Okan Kurt, kardeşinin restoranının yan komşusuyla kavga etti. Çıkan kavgada baba Abdi Kurt’un arabası parçalanırken, Okan Kurt’un mekandan çıkmasına izin verilmedi. Demet Akalın ise sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu. “Okan’ın can güvenliği yok” diyen Akalın, polislerin olay yerine gitmesini istedi. Çok sayıda polis memurları olay yerine geldiğinde, polisler de mekana alınmadı. Okan Kurt neden kavga etti?
 Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti?
Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, kardeşinin sahibi olduğu restorandaki yan komşusuyla kavga etti. Akalın'ın "Okan'ın can güvenliği yok. Mekanda alıkoymuşlar" demesinin üzerine polis, basın mensupları ve çiftin arkadaşları mekana gitti.

Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti? - Resim : 2
 
Çıkan kavgada Okan Kurt'un babası Abdi Kurt'a ait olan araba saldırganlar tarafından parçalanırken, Okan Kurt’un arabası da zarar gördü.
 Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti? - Resim : 3
Sosyal medyada yardım çağrısında bulunan Demet Akalın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
"Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirahan’da, yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?
 Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti? - Resim : 4
Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar."
 
OKAN KURT NEDEN KAVGA ETTİ?

Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti? - Resim : 5
Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un, işlettiği restoranda yan komşusunun tehdidine maruz kaldığı iddia edildi. Kurt'un ifadesine göre; Okan Kurt'un kavga ettiği restoran sahibi, Cumhurbaşkanının berberi olduğunu ve sokağın sahibi olduğunu belirterek daha öncesinde de Okan Kurt ve ailesiyle uğraşmış, hatta Okan Kurt'un arabasını parçalamış. Tartışmanın tırmanmasıyla olayın büyüdüğü ve Okan Kurt'un rehin alındığı öne sürüldü.
 
"CUMHURBAŞKANININ BERBERİYMİŞ"
 Demet Akalın’dan yardım çağrısı geldi: Okan Kurt neden alıkonuldu? Okan Kurt neden kavga etti? - Resim : 6
Olayın ardından açıklama yapan Okan Kurt, kendisini içeriden çıkarmayan kişinin Cumhurbaşkanının berberi olduğunu söyledi.
 
Kurt, açıklamasında, "Beni içeriden çıkarmayan adam Cumhurbaşkanının Berberiymiş. Babamın arabasını parçalamışlar, kardeşimin üzerine yürümüşler" ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin