Medyatava duyurmuştu. Osman Gökçek Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı oldu. Şebnem Bursalı da İzmir'den aday. Osman Gökçek kimdir? Şebnem Bursalı kimdir?

Medyatava'nın bir gün önceden duyurduğu eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı olacağı yönündeki kulis bilgisi doğru çıktı. Gökçek, AK Parti Ankara 2. Bölge 5. sıradan milletvekili adayı olurken, yine Medyatava'nın duyurduğu gazeteci Şebnem Bursalı da İzmir'den aday oldu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava duyurmuştu. Osman Gökçek Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı oldu. Şebnem Bursalı da İzmir'den aday. Osman Gökçek kimdir? Şebnem Bursalı kimdir?

Türkiye adım adım 14 Mayıs seçimlerine giderken Medyatava bir gün önce eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlunun Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı olacağını duyurmuştu.

Medyatava'nın aldığı bilgi doğru çıktı ve Osman Gökçek, AK Parti Ankara 2. Bölge 5. sıradan milletvekili adayı oldu.

Medyatava'nın güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Ankara ve gazeteci Şebnem Bursalı'nın İzmir listelerinden yer bulacağı belirtilmişti.

 

Gökçek'ten sonra Şebnem Bursalı da İzmir Birinci Bölge'den 3. sıradan milletvekili adayı oldu.

Melih Gökçek de adaylığı şu sözlerle duyurdu:

OĞLUM OSMAN GÖKÇEK ANKARA 2. BÖLGEDEN AK PARTİMİZDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU… OĞLUMU ANKARA MV ADAYLIĞINA LAYIK GÖREN SN CUMHURBAŞKANI’MIZA, GENEL MERKEZ YETKİLİLERİNE VE AK PARTİ ANKARA İL YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM. İNŞAALLAH OSMAN’IN HAYIRLI HİZMETLERE İMZA ATACAĞINA İNANCIM TAMDIR…

ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

ANKARA-2 1 VEDAT BİLGİN
ANKARA-2 2 LÜTFİYE SELVA ÇAM
ANKARA-2 3 ORHAN YEGİN
ANKARA-2 4 ZEYNEP YILDIZ
ANKARA-2 5 OSMAN GÖKÇEK
ANKARA-2 6 KURTCAN ÇELEBİ
ANKARA-2 7 ABDULVAHAP ŞAHİN
ANKARA-2 8 CİHAN ANKARA
ANKARA-2 9 EJDER ONURSAL
ANKARA-2 10 SERVET TÜRKAYIK
ANKARA-2 11 BURCU GÖKALP

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

İZMİR 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
İZMİR-1 1 MEHMET KASAPOĞU
İZMİR-1 2 MAHMUT ATİLLA KAYA
İZMİR-1 3 ŞEBNEM BURSALI
İZMİR-1 4 MEHMET ALİ ÇELEBİ
İZMİR-1 5 CEMAL BEKLE
İZMİR-1 6 SAVCI SAYAN
İZMİR-1 7 ENES EFENDİOĞLU
İZMİR-1 8 ÖMÜR ŞANLI
İZMİR-1 9 MEHMET SADIK TUNÇ
İZMİR-1 10 NİSA ALPTEKİN
İZMİR-1 11 MEHMET SAİD BAŞDAŞ
İZMİR-1 12 SELAHATTİN SERDAR MUÇAY
İZMİR-1 13 BERKAN YILDIZHAN
İZMİR-1 14 HATİCE YELİZ KARATAŞ

Osman Gökçek kimdir?

Osman Gökçek, 12 Ekim 1983'te Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu'nda tamamlamasının ardından ortaokulda TED Ankara Koleji'ne yazılmıştır. Liseyi ise Samanyolu Koleji'nde tamamlamıştır. Üniversitede lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nde tamamlamıştır.

9 Mart 2003'te, 2002 yılında kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği'nin başkanı olmuştur. 2006 yılında ise Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. “Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu” ve “Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı” görevlerini sürdürmektedir. 15 gençlik derneğinin Başkent Gençlik Federasyonu altında toplanmasını sağlamıştır. Kanal 6'da 12 hafta süresince “Var mı Gençlik Gibisi?” programına yapımcılık yapmıştır. 2010 yılında başladığı Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini sürdürmektedir.

Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı, 13 Haziran 1972'de Aydın'da doğdu.  Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 1 yıl TRT'de çalıştı. Daha sonra Sabah Grubuna geçti. 14 yıldır grubun içinde görev yaptıktan sonra Takvim 'in Ankara Temscilciliğine atanan Şebnem Bursalı daha sonra 10 yılı aşkın süre Yeni Asırda hem yazdı hem de Ankara Temsilciliği yaptı. Aynı grubun Yayın Grubu başkanı olarak seçilerek İzmir'e yerleşti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin