Medyatava Cunda ve Ayvalık'taki rezaleti yazdı; Ümit Nazlı Boyner de isyan etti: Bir Ayvalıklı olarak içim ezilerek okudum, hepimize görev düşüyor

Cunda ve Ayvalık'taki izlenimlerini köşesine taşıyan Medyatava yazarı ve Sorumlu Müdürü Can Doker'in yazısını alıntılayan Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve eski TÜSİAD Başkanı Ümit Nazlı Boyner yaşananlara sessiz kalmadı. "İçim ezilerek okudum" diyen Boyner, esnaftan belediyeye herkesi göreve çağırdı.

Medyatava Özel Medyatava Cunda ve Ayvalık'taki rezaleti yazdı; Ümit Nazlı Boyner de isyan etti: Bir Ayvalıklı olarak içim ezilerek okudum, hepimize görev düşüyor

Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve eski TÜSİAD Başkanı Ümit Nazlı Boyner, Türkiye'nin adeta cennet köşelerinden olan Cunda ve Ayvalık'ta yaşananlara sessiz kalmadı.

Medyatava yazarı ve Sorumlu Müdürü Can Doker'in Cunda ve Ayvalık hakkındaki eleştiri ve gözlemlerinin yer aldığı yazısını paylaşan Boyner, "Tüm eleştirileri dikkate almak zorundayız. Esnaftan belediyeye, vatandaşa kadar hepimize görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

Ayvalıklı olduğunu her defasında gururla dile getirdiğini söyleyen Boyner, söz konusu yazıyı içinin ezilerek okuduğunu söyleyerek, esnafından belediyeye ve hatta vatandaşlara kadar Cunda ve Ayvalık'taki sorunların önüne geçmek için el birliğiyle çalışılması gerektiğini söyledi.

Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Ticaret Odası'nı da Tweet'ine etiketleyen ve Can Doker'in köşe yazısını paylaşan Boyner şu ifadeleri kullandı: "Cunda: Bir turizm cenneti nasıl mahvedilir? Bir Ayvalıklı ve bununla övünen bir yerli olarak içim ezilerek okudum. Tüm eleştirileri dikkate almak zorundayız. Esnaftan belediyeye, vatandaşa kadar hepimize görev düşüyor" dedi.

Can Doker'in Cunda ve Ayvalık ile ilgili yazdığı yazısını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin