Medya Sanat Merkezi kuruluyor

İstanbul, medya ve sanatı bir araya getirmeyi hedefleyen bu yapının ev sahipliğini yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medya Sanat Merkezi kuruluyor

Türkiye’nin yerli medya-sanat dilini oluşturma ve bunu gelecek kuşaklara taşıma misyonuyla yeni bir merkez kuruluyor. 



Başkanlığını sektörün içinden bir isim olan Ümit Sönmez’in yaptığı Medya Sanat Merkezi, geleceğin habercilerini, sinemacılarını, tiyatrocularını, müzisyenlerini, belgeselcilerini yetiştirmek için kolları sıvadı. Alanında uzman isimlerin yetiştireceği katılımcı öğrencilere, kendi alanları üzerinde çalışma imkanları sunmak da Medya-Sanat’ın hedefleri arasında. 



Medya Sanat Merkezi Başkanı Ümit Sönmez, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı.



“Biz Medya Sanat Merkezi olarak, bugüne kadar edinilen birikim ve tecrübeyle, yeni medyacılar, yeni sinemacılar, yeni sanatçılar kuşağı oluşturmak için bir araya geldik. Derslerimizin ana unsurları kalem ve tahta değil. Bizzat kameralar, mikrofon, sahne ve kurgu setleri olacak. Medya Sanat Merkezi, dünyaya İstanbul ufkuyla bakmayı hedefliyor. Çünkü, yeni dünyanın tüm yeni önerilerine karşı İstanbul’un kuracağı cümleler var. İstanbul, hafızasını yitirenler için kılavuzluk yapmaya devam ediyor. Tarih arkamızda, yarın önümüzde, gerçek karşımızda, biz buradayız.”



Medya Sanat Merkezi’nde faaliyetlerinde yerinizi almak için, CV’nizi ve çalışma yapmak istediğiniz alanla ilgili hedeflerinizi bilgi@medyasanat.org adresine göndermeniz yeterli.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin