Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlayacak. Maviye Sürgün dizisi uyarlama mı. Maviye Sürgün dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Maviye Sürgün dizisi Show TV ekranlarında seyircilerle buluşacak. Başrollerinde Caner Cindoruk ve Damla Sönmez gibi ünlü oyuncuların yer alacağı dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun yer alıyor. Peki Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlayacak? Maviye Sürgün dizisi uyarlama mı? İşte Maviye Sürgün dizisinin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlayacak. Maviye Sürgün dizisi uyarlama mı. Maviye Sürgün dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Maviye Sürgün dizisi merakla bekleniyor. Fırtınalı gecenin ardından meydana gelen olayların işlendiği Maviye Sürgün dizisinde Caner Cindoruk 'Ali' Damla Sönmez ise 'Defne' rolüne hayat veriyor.

Peki Maviye Sürgün dizisi ne zaman başlayacak? Maviye Sürgün dizisi uyarlama mı?

Maviye Sürgün dizisinin uyarlama olup olmadığına dair henüz bilgi bulunmuyor. Dizi 12 Haziran akşamında Show TV ekranlarında yer alacak. İşte Maviye Sürgün dizisinin konusu ve oyuncuları.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

SAT komandosu Ali uğradığı soruşturmanın ardından geçisi süreliğine açığa alınır. Eşinin ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini yanına alır ve butik işleten kayınpederi Salih'in yanına taşınır. 

Taşınmadan sonra eşi Ayda'nın vefatıyla yasa boğulan Ali bir gece denize açılır. Ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya rağmen botun içindeki Defne'yi kurtarır. Ali, kaza sonucunda geçici hafıza kaybına uğrayan Defne'yi 'Tanrı Misafiri' olarak otele getirir. Tam bir dolandırıcı olan Defne, geçmişte bıraktığını sandığı Ozan ile kasabada karşılaşır. Defne'nin çıkış yolu aramaktan başka çaresi yoktur. 

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Caner Cindoruk (Ali)

Damla Sönmez (Defne) 

Hakan Salınmış (Salih)

Serkan Altunorak (Ozan)

Berkan Bulut

Bülent Şakrak

Ayça Erturan

Yaman Arslan

Name Önal

Dinç Daymen

Ruhi Sarı

Gökşen Ateş

Sinan Sicimoğlu

Gürberk Polat

Efe Eroğlu

Mina Koyuncular

Öykü Su Okur

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin