MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında?

MasterChef’in elemelerde son üçe kalan Emre’nin elenip elenmediği merak konusu oldu. 2021 yılında yeni sezonu ile ekranlara gelen MasterChef programında heyecan ise son sürat devam ediyor. İzleyiciler tarafından oldukça sevilen Emre simli yarışmacının ise eleme potasına girmesi, hayranları tarafından tepki topladı. Peki, sosyal medyada gündeme gelen MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre Büber kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında?

Türkiye’nin sevilen yemek yarışması MasterChef’de eleme heyecanı sürüyor. Bir yandan kadro belli olurken, MasterChef yarışmasına da birçok isim veda ediyor. Yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan Emre’nin de eleme potasına girmesi, hayranlarını üzdü. Peki, sosyal medyada sıkça konuşulan Emre Büber kimdir? MasterChef Emre Büber kaç yaşında ve nereli?

EMRE BÜBER KİMDİR?

MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında?

26 yaşındaki Emre Büber, Avusturya doğumlu olsa da aslen Konyalı. Avusturya’dan yarışmaya katılan Büber, evli ve bir çocuk babasıdır.

Dedesi ve ailesi 1969 yılında Avusturya’ya göç etti. Emre Büber, 12 yaşındayken dedesi ve ailesi tekrar Türkiye’ye döndü.

MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında? - Resim : 2

Büber, liseyi açıktan okuyarak tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden mezun oldu.

Masterchef Emre, aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde de okudu.

MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında? - Resim : 3

4 yıl Antalya’da animatörlük yapan Büber, daha sonra 19 yaşına geldiğinde tekrar Avusturya’ya döndü.

MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında? - Resim : 4

Orada 2 yıl süpermarkette çalıştıktan sonra profesyonel olarak mutfakta da 3-4 yıl çalıştı. Büber günümüzde Avusturya’da şırdan, kokoreç ve Adana şiş yapan bir restoranda çalışmaktadır.

MasterChef Emre kimdir? Emre Büber kaç yaşında? - Resim : 5

Aşçılık eğitimi alan ve sektörde yer edinen isimlerden biri olan Büber, başarılı yemekleri ve sempatik tavırlarıyla hem jüri üyelerinden hem de izleyicilerden tam not alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin