MasterChef ana kadroya kim girdi. 14 Haziran 2023 MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef ana kadroya giren ilk yarışmacı

MasterChef All Star 2023 14 Haziran akşamında başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Yılmaz Öztürk'ün jüri üyeliğini yaptığı MasterChef programında yarışmacılar ana kadroya girmek için tezgah başına geçti. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda ana kadroya girerek yukarı çıkan yarışmacı belli oldu. Peki MasterChef ana kadroya kim girdi? 14 Haziran 2023 Perşembe MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef ana kadroya giren ilk yarışmacı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef ana kadroya kim girdi. 14 Haziran 2023 MasterChef'te yukarı kim çıktı? İşte MasterChef ana kadroya giren ilk yarışmacı

MasterChef'in ilk bölümü yayınlandı. Yarışmacılar önlüğü alabilmek ve ana kadroya girebilmek için ellerindeki malzemeyle en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı.

Yarışmanın ilk gününde MasterChef 2018-19 sezonundan yarışmacılar yer aldı. 

İlk yemek olarak clam chowder çorbası belirlendi. Şeflerin değerlendirmesinden sonra Güzide, Batuhan, Kıvanç, Batuhan Öner, Eda, Suna üst tura çıktı.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Üst tura çıkan Güzide, Batuhan, Kıvanç, Batuhan Öner, Eda ve Suna bu sefer ana kadroya girmek için yarıştı. Havuç ve tarçınla yaratıcı tuzlu yemekler yapmaya çalışan yarışmacılardan son ikiye Suna ve Güzide kaldı.

Danilo, Mehmet ve Yılmaz şefin değerlendirmesine göre MasterChef All Star 2023'te ana kadroya giren ilk isim Güzide oldu. 

"ADIMI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDIM"

Ana kadroya girdiği için çok sevinçli olan Güzide, "Çok güçlü rakiplerim var ama ben onlardan önce çıktım. Şimdi yukardan onların ne yapabildiğini kapasitelerini izleyeceğim buna göre ben de kendime göre stratejiler geliştireceğim. Adımı altın harflerle yazdırdım. Birinci çıktığım için çok mutluyum" dedi.

MASTERCHEF YARIŞMACISI GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

2 Nisan 1988 İzmir doğumlu Güzide 35 yaşındadır. Mertcan Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Evlenip İstanbul'a taşındıktan sonra ablasıyla ortak bir tekstil firması kurdu. Abiye ve günlük giyim kıyafetleri hazırlayan Güzide ayrıca yemek yapmakla da yakından ilgilendiriyor.

Her mutfağı araştırıp farklı tarifler deneyen Güzide bir dönem sosyal medya üzerinden tarif videoları çekmiş ve çok beğenilmişti.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin