MasterChef jürisi Yılmaz Öztürk kimdir. MasterChef'in yeni şefi Yılmaz Öztürk kaç yaşında ve nereli. Yılmaz Öztürk evli mi?

Yılmaz Öztürk MasterChef All Star 2023'ün yeni jürisi oldu. Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkay ile jüri üyeliğini üstlenecek olan Yılmaz Öztürk, Somer Sivrioğlu'nun yerine programda yer aldı. Peki MasterChef Yılmaz Öztürk kimdir? MasterChef'in yeni jürisi Yılmaz Öztürk kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Öztürk evli mi?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef jürisi Yılmaz Öztürk kimdir. MasterChef'in yeni şefi Yılmaz Öztürk kaç yaşında ve nereli. Yılmaz Öztürk evli mi?

MasterChef yarışmasının yeni jürisi Yılmaz Öztürk hakkında detaylar sorgulanıyor.

Yılmaz Öztürk, Mürver Restoran ile dikkat çekmişti.

Daha önce MasterChef yarışmasına konuk olmuştu.

MASTERCHEF'İN YENİ JÜRİSİ YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Öztürk mutfak kariyerine 1998 senesinde Ankara'da başladı. Şef Yılmaz Öztürk 1999 ve 2007 döneminde Türkiye'nin bilinen mutfaklarında görev yaptı.

Üyesi olduğu Chaine des Rotisseurs'ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. 2007-2010 döneminde  Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak çalıştı.

2014'te İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitim verdiı. Seneler sonra İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin