Mark Ruffalo'dan şaşırtan itiraf. Son filmi için poposunu 15 cm büyüttü!

Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, son filmi Poor Things için poposuna bir yastık koydu! Bu yastık onun poposunu 15 cm daha büyük gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mark Ruffalo'dan şaşırtan itiraf. Son filmi için poposunu 15 cm büyüttü!
Daily Star

 Mark Ruffalo12 Ocak 2024'te beyazperdede gösterime girecek olan bilim kurgu filmi Poor Things'de Emma Stone'la birlikte rol aldı.

Filmin eylül ayında yapılan galasını izleyen eleştirmenler, Emma'yı cesur seks sahnelerinden ötürü övdü. 

Ancak 56 yaşındaki Mark, ekranda çıplak görünme konusunda oldukça huzursuzdu.

Ruffalo bu sahnelerle ilgili konuştu: "Zorunda mıyım diye düşündüm. Artık kimse benim yaşlanmış kıçımı görmek istemiyor."

Ancak Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos, aktörün yaşlanan poposunu dolgun göstermenin bir yolunu buldu.

Aktörün poposuna bir yastık koyuldu. Aktörün poposu bu şekilde 15 cm daha büyük göründü.

Mark Ruffalo bu anları anlatırken, "Bacaklarım da şişmiş gibiydi, yürümekte zorlandım" dedi.

MARK RUFFALO KİMDİR?

Mark Alan Ruffalo 22 Kasım 1967 doğumlu, ABD'li aktör, film yönetmeni, yapımcı ve senaryo yazarı. 2004 yapımı Tetikçinin Gecesi isimli filmde Tom Cruise'a karşı canlandırdığı Fanning karakteri ve 2007 yapımı Zodiac'taki dedektif Dave Toschi rolleriyle ile tanınır.

Ruffalo 1996 yapımı The Dentist, 1998 yapımı Safe Men gibi filmlerde küçük rollerde yer aldı. Yazar Kenneth Lonergan ile tanıştıktan sonra onunla çalışmaya başladı ve yazarın birçok oyununda yer aldı. Bu oyunlardan biri de This is Our Youth (1998) idi. Bu oyundaki rolü Ruffalo'ya başrolünü Laura Linney ile paylaştığı ve Linney'nin kafası karışık, problemli kardeşi Terry'i canlandırdığı You Can Count on Me filminde oynamasını sağladı. Film en iyi senaryo ve en iyi kadın oyuncu dallarında Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi. Ruffalo da filmdeki performansı ile övgüler aldı ve Marlon Brando'nun gençliği ile karşılaştırıldı. Ayrıca, Los Angeles Film Eleştirmenleri Derneği ve Montreal Dünya Film Festivali'nde ödüllendirildi.

2007'de ise Zodiac isimli filmde dedektif Dave Toschi rolündeydi. 2007'de John Burnham Schwartz'ın aynı isimli romanından uyarlanan Terry George filmi Reservation Road'da yanlışlıkla bir çocuğu öldüren boşanma avukatı Dwight Arno'yu canlandırdı. Son olarak 2012 yılında vizyona giren The Avengers filminde Bruce Banner/Hulk'ı canlandırdı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin