Mardin'de ortalık savaş alanına döndü. Kavga silahlı çatışmaya döndü. Biri ağır 4 yaralı var. Köye giriş çıkışlar kapatıldı

Mardin'in Midyat ilçesinde iki aile arasındaki kavga uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 1'i ağır 4 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için köye giriş ve çıkışlar jandarma tarafından kapatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de ortalık savaş alanına döndü. Kavga silahlı çatışmaya döndü. Biri ağır 4 yaralı var. Köye giriş çıkışlar kapatıldı

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı kırsal Adaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü.

Kalaşnikof marka uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışmada S.T. (46), S.A. (22), İ.A. (22) ve E.T. (18) yaralandı.

Silah sesleri çevrede endişe yaratırken ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralılardan S.A.’nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞ KAPATILDI

Mahallede güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı incelemede 3 şüpheli gözaltına alındı.

Taraflar arasında gerginlik yaşanırken yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri tarafından mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Silahlı kavga ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler Mardin jandarma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin