Mansur Yavaş'tan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamalarda Twitter hesabından yanıt verdi. Yavaş, “Makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş'tan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'daki Alparslan Türkeş anmasına gerçekleştirilen saldırı ile ilgili, “Etkinliğin Mansur Yavaş'ın elinin altında gerçekleştiği kanaati hakim. Mansur Yavaş dikkat etsin artık arkasında Ülkücü nefes vardır.” demişti.

İşte Bahçeli'nin o açıklaması:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkında yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.

Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim"

İşte o açıklama:

Mansur Yavaş'tan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt geldi

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin