Manchester United beraberliği sonrası Okan Buruk: Galatasaray övgüyü hak ediyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar gruptan çıkma şansını son maça taşırken, Okan Buruk maç sonu beraberliği değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Manchester United beraberliği sonrası Okan Buruk: Galatasaray övgüyü hak ediyor
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray ve Manchester United, İstanbul'da kozlarını paylaştı.

Sarı-kırmızılılar iki kez geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın gollerini Hakim Ziyech (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte Okan Buruk'un, Manchester United maçı değerlendirmesi:

"Oyun biraz rus ruletine döndü. Kazanabileceğimizi düşündüm. Yine ilk gelen top... 3. golü yedik. Hem kazanabilirdik hem kaybedebilirdik. Bizim maçımızın çok seyredildiğini, Türk futbolunun, Galatasaray'ın övgüyü hak ettiği gördük. Davinson Sanchez bizim için çok önemliydi. Onun yokluğu bizim planlarımızı değiştirdi. Davinson'un olmadığı senaryo bizim için zor oldu. Kazanamadığımız için üzgünüz ama kaybetmemek de önemli. Çok farklı bir puanda da olabilirdik. Penaltı pozisyonumuz vardı. Bayern maçında olan ofsayt pozisyonu... Hakem performansına baktığımızda rakip için muhteşemdi. Bu da bizim için yüzde 5, yüzde 10 etkisi olmuştur. Baskılarımız, öndeki oyunumuz, topa sahip olma bu seviyede bir takım için iyi iş yaptığımızı düşünüyorum. Parken Stadyumu bizim için önemli, orada UEFA Kupası'nı kaldırdık. İçerideki maça değineceğim. Bizimle beraber atağa kalkıp bizimle birlikte savunma yaptılar. Bizi inanılmaz desteklediler."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin