Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Ali Koç'un konuşması sırasında salonda kavga çıktı, Ali Koç salonu terk etti!

Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un konuşması sırasında salonda kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Ali Koç'un konuşması sırasında salonda kavga çıktı, Ali Koç salonu terk etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi.

Ali Koç'un konuşması sırasında kongre üyeleri arasında sözlü atışmaların ardından fiziksel atışmalar başladı ve kavga yaşandı. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar kargaşayı yatıştırmaya çalışırken, ''Benim anladığım kadarıyla provokasyon yapmak için buraya gelenler var. Malaesef'' ifadelerini kullandı. Uğur Dündar'ın bu sözlerinin ardından salonda yuhalama sesleri yükseldi.

Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Ali Koç'un konuşması sırasında salonda kavga çıktı, Ali Koç salonu terk etti!

Gerginliğin dinmemesi nedeniyle Ali Koç, ''Bu şekilde böyle konuşmama devam edemem'' dedi ve salonu terk etti. 15 dakikalık aranın ardından Ali Koç tekrar salona gelerek konuşmasına devam etti.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkan satır başları ise şu şekilde:

"Bana kızıyorsunuz ya dişinizi bize gösteriyorsunuz diye. Siz kime dişinizi gösteriyorsunuz Fenerbahçe menfaatleri çerçevesinde? Eski başkanlar, eski yöneticiler, eski futbolcular, gazeteciler, kamuoyunda yeri olan kişiler... Konuşmamın sonunda inşallah bu camianın en büyük rakibinin kendisi olduğunu ve bu camiaya en büyük zararı verenin kendisi olduğunu anlarsınız."

''Kayserispor deplasmanında taraftar yasağı yedik. Hepiniz neden olduğunu gördünüz. Ondan önceki maç Kasımpaşa'ydı, stadyumumuzda siyasi sloganlar atıldı. Ertesi gün Beşiktaş maçında da aynısı yaşandı. Yasak sadece Fenerbahçe'ye geldi. Neden sadece Fenerbahçe'ye geldi? Neden Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına giderse ülkede kaos yaratılacak diye mahkeme kağıtlarına girdi?"

"Niye futbolun paydaşlarının unutamadığı hakem hataları hep Fenerbahçe'nin aleyhine oluyor. Bunları düşünün Fenerbahçeliler. Siz bu saydıklarımı bugünün yönetimine mal ediyorsanız diyecek bir şeyim yok. Artık bizim silkelenip Fenerbahçe'nin haklarını hep beraber korumamız lazım."

"Geldiği zaman Jesus'u kimse sorgulamadı, herkes alkışladı. Yönetimin yaptığı en iyi iş bu dedi. Artık ders alınmış, doğru işler yapılıyor dendi. Sahadaki futbolumuz, baskı, agresif, ofansif, bol gollü... İşte bu sene dendi. Jorge Jesus'u kimse sorgulamadı. Şimdi herkes gitsin diye mesajlar atıyor."

"Hocayı merak ediyorsunuz herhalde. Futbol aklın yok, danışmayıp her zaman kendiniz karar veriyorsunuz diyorsunuz. İsmini versem, ona sormuşsunuz, iyi etmişsiniz diyebileceğiniz kişilere danıştık. Biri 16 senedir sadece Türk hocalar şampiyon oldu, Türk olsun diyor. Öbürü şu an Türkiye'de hoca yok, yabancı olsun ama ülkeyi bilen yabancı olsun diyor. Bugün piyasada müsait olan, geçen seneye oranla çok daha fazla hoca var."

''Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız.''

''Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım, o bana Ali Koç diye hitap ediyor. Bir kez daha bizleri şaşırtmadı. Biz rakiplerle, onların uzantılarıyla, TFF'de köstebek olmuş insanlarla mücadele derken bir de kendi efsane başkanımızla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Aziz Yıldırım ile hayatımda bir kere yarıştım. Onun dışında o veya yanındakilerle ilgili söylediğim her şey onların fitili ateşlemesinin ardından söylediği sözlerdir. Hep arkadan oynadılar. Onlardan rica ediyorum; bırakın bu sezonu Fenerbahçe menfaatleri için rahat geçirelim. Bizi aşağı çekmeye çalışmayın sayın Aziz Yıldırım. Ya ben sizi çok yanlış tanıdım ya da siz çok değiştiniz. Fenerbahçe için yaptığınız her şey için Allah sizden gani gani razı olsun. Ama son 5-6 yıl işin şirazesi kaydı. Siz bize öğretmediniz mi, 'Dedikodu yapmayın, arkadan konuşmayın, gelin burada konuşun' demediniz mi? Bu sadece size mi geçerli değil. Siz neden buraya gelmiyorsunuz?"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin