Malatya'da 4.7 büyüklüğünde artçı deprem: Depremin ardından bir bina öne doğru yattı, yıkılma tehlikesi nedeniyle o yol trafiğe kapatıldı

AFAD tarafından yayımlanan verilere göre Malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Malatya'da bir bina öne doğru yattı. Yıkılma tehlikesi nedeniyle kolluk kuvvetleri caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. AFAD Kahramanmaraş depremleri sonrası artçı deprem konusunda uyarıda bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Malatya'da 4.7 büyüklüğünde artçı deprem: Depremin ardından bir bina öne doğru yattı, yıkılma tehlikesi nedeniyle o yol trafiğe kapatıldı

AFAD tarafından yayımlanan verilere göre Malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Malatya'da bir bina öne doğru yattı. Yıkılma tehlikesi nedeniyle kolluk kuvvetleri caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı.

AFAD Kahramanmaraş depremleri sonrası artçı deprem konusunda uyarıda bulunmuştu. AFAD tarafından yapılan uyarıda artçı sarsıntıların büyüklüğünün 5 ve üzerine çıkabileceği konusunda vatandaşları uyararak, "Hasarlı binalara girmeyin" hatırlatmasında bulunmuştu.

Malatya Yeşilyurt merkezli 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından bir bina öne doğru yattı. AFAD'ın internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 15.04'te merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,7 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Malatya merkezli depremin ardından kentteki bazı binalarda ve cami minarelerinde yıkılma tehlikesi yaşandı. Fuzuli Caddesi'nde Kahramanmaraş merkezli depremlerden hasar gören ve boşaltılan 4 katlı bir bina, 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından öne doğru yattı. Polis ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin