Lucifer Kaan Alkan kimdir. Kaan Alkan kaç yaşında ve nereli. Lucifer dolandırıcı mı?

Lucifer Michaelson adıyla sosyal medyada tanınan Kaan Alkan hakkında araştırmalar hız kazandı. Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi olan Kaan Alkan, hakkında açılan davayla gündem oldu. Peki Lucifer Kaan Alkan kimdir? Kaan Alkan kaç yaşında ve nereli? Lucifer dolandırıcı mı? İşte Kaan Alkan hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Lucifer Kaan Alkan kimdir. Kaan Alkan kaç yaşında ve nereli. Lucifer dolandırıcı mı?

Lucifer Kaan Alkan sosyal medyada göz rengi değiştirme ameliyatının ardından kendisine ameliyat konusuna danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Kaan Alkan katılırken, şikayetçi Maria Shirley Danieli gelmedi. Kaan Alkan ve avukatı, kendisinin tanınmış biri olduğunu, basın mensuplarının salondan çıkarılmasını isteyerek "Basın burada olmak zorunda mı? Sosyal medyada yanlış aktarılıyor" dedi. Hakim ise "Ben seni tanımıyorum" dedi. Bunun üzerine Alkan, "Herkes tanıyacak. Dünya tanıyacak beni" diyerek güldü. Hakim, duruşmaların açık olduğunu belirterek gizlilik talebini reddetti. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Peki Lucifer Kaan Alkan kimdir? Kaan Alkan kaç yaşında ve nereli?

LUCIFER MICHAELSON (KAAN ALKAN) KİMDİR?

1990 doğumlu Kaan Alkan 33 yaşındadır. Radyo Televizyon Programcılığı eğitimi alan Kaan Alkan sosyal medyada çektiği motivasyon ve para kazanma, zengin olma içerikli videolarla tanındı. 

2011'de bir müzik programına katılan Kaan Alkan sonrasında şarkıcılık yaptı ardından modelliğe yöneldi. 

LUCIFER MICHAELSON (KAAN ALKAN) INSTAGRAM HESABI NE?

"Lucifer Michaelson" adıyla Instagram'da paylaşım yapan fenomenin 1.8 milyon takipçisi bulunuyor. 

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Kimlik tespitinde Youtuber olduğunu aylık kazancının 50-100 bin TL arasında olduğunu belirten Alkan, yurt dışında göz rengi değiştirme ameliyatı olduğunu söyledi ve, "Firma Türkiye'ye şube açtıktan sonra benim fotoğraflarımı izinsiz kullandı. Kendileri yapmış gibi adımı etiketleyerek paylaştılar" dedi. Fotoğrafların ardından kendisine sürekli olarak ameliyat hakkında yorum ve mesaj geldiğini söyleyerek "Gözlerimi nerede yaptırdığımı sordular. Ben de yurt dışında yaptırdığımı söyledim. Maria Shirley Daniel de mesaj attı. 'Gözlerini canlı görmek istiyorum' dedi. Sonra otel lobisinde görüştük" dedi. Alkan, görüşme esnasında şikayetçinin kendisinden şarj cihazı almasını istediğini ve bunun karşılığında 100 euro verdiğini söyledi. Sonrasında şikayetçinin vizesi olmadığı için yurt dışına çıkamadığını söyleyen Alkan, "Türkiye'dekilerden yaptırmak istediğini söyledi. Ben de firmaları tanımadığımı söyledim. O da yaptırmış memnun kalmamış. İsimlere ulaşamamış. Bana isimleri sordu ben de tanımadığımı söyledim. Onlarda da benim resmimi kullandığı için benim onları tanıdığımı düşünüp beni de şikayet etmiş" diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin