LinkedIn ilk defa bir Türk kullanıcıya rozet verip "LinkedIn Top Voice" seçti: Türkçe 10. dil olarak LinkedIn Influencer programına dahil edildi

Dünyanın en popüler iş dünyası platformlarından biri olan LinkedIn'de ilk kez bir Türk kullanıcı "LinkedIn Top Voices" programına dahil edildi. Yaklaşık 1 milyar kullanıcısı bulunan platformda Dr. Sertaç Doğanay 13 milyon Türk arasından tarafından sadece 2 bin kişinin dahil olduğu özel programda yer alacak.

LinkedIn ilk defa bir Türk kullanıcıya rozet verip "LinkedIn Top Voice" seçti: Türkçe 10. dil olarak LinkedIn Influencer programına dahil edildi

Dünyanın en popüler platformlarından biri olan LinkedIn'de önemli bir gelişme yaşandı. İş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn tarafından bir süre önce başlatılan LinkedIn Influencer programı 'LinkedIn Top Voices'a bir Türk kullanıcı Teknoloji ve Sürdürülebilirlik İletişimcisi ve Öğretim Görevlisi Dr. Sertaç Doğanay seçildi.

Yaklaşık 1 milyar kullanıcısı bulunan platformda bu programa LinkedIn tarafından sadece 2000 kişi dahil edilmişti. 

ÖZEL BİR ETİKET VERİLDİ

Bu güne kadar 30 ülkeden 9 ilde içerik üreten kişilerden seçiler  LinkedIn Top Voices listesine ilk kez bir Türk kulanıcı seçildi. 

Teknoloji ve Sürdürülebilirlik İletişimcisi ve Öğretim Görevlisi Dr. Sertaç Doğanay, LinkedIn tarafından Top Voices olarak seçilen ve isminin yanına özel bir etiket konulan ilk Türk kullanıcı oldu. 

Dr. Doğanay, yaptığı paylaşımda Top Voices için herhangi bir başvurusunun olmadığını, belirlenen kriterlere uygunluk gösterildiğinde LinkedIn editörlerinin yaptıkları analizler sonrasında platform tarafından seçildiğini ifade etti. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin