Light Up Your Rings yarışması yayına girdi: 12 Kasım'a kadar sürecek yarışmada Huawei'den birbirinden özel hediyeler var!

Huawei'nin "Light Up Your Rings" küresel etkinliği Fashion Forward lansmanına paralel olarak resmen yayına girdi. Etkinlik 16 Ekim - 12 Kasım arasında olacak. Madalyaları tamamlayanlar birbirinden özel hediyeleri kazanıyor! Peki Light Up Your Rings yarışmasına nasıl katılınıyor?

Light Up Your Rings yarışması yayına girdi: 12 Kasım'a kadar sürecek yarışmada Huawei'den birbirinden özel hediyeler var!

Fashion Forward ürün lansmanı sonrası Huawei'nin küresel etkinliği Light Up Your Rings resmen yayına girdi. Huawei akıllı saatlerinde ve Huawei Sağlık Uygulamasında resmi olarak yayına giren etkinlik 16 Ekim - 12 Kasım 2023 tarihleri arasında sürecek.

Sir Mo Farah ve Pamela Reif ile birlikte başlatılan Light Up Your Rings, kullanıcılara daha sağlıklı ve zinde olma yolculuğuna çıkmaları için ilham vermek üzere özel meydan okumalar ve fitness içerikleri sunuyor.

16 Ekim 2023'ten itibaren "Light Up Your Rings", Avrupa, Latin Amerika, Asya Pasifik ve Orta Doğu Afrika'daki 20 ülkeden kullanıcıları yarışmaya davet ediyor. Aktivite Halkalarını tutarlı bir şekilde tamamlayanlar madalyaları toplayarak bazı ödülleri almaya hak kazanıyor.

Kullanıcılar akıllı saatlerinde veya Huawei Sağlık Uygulaması aracılığıyla Aktivite Halkalarına ilk kez eriştiklerinde ve günlük hedefler belirlendikten sonra, üç halkayı da 5 gün boyunca tamamlayanlar 'Aktif Halka Madalyası' kazanıyor. Madalyalar çoğaldıkça da çeşitli ödüllere erişim sağlanıyor.

Light Up Your Rings yarışması yayına girdi: 12 Kasım'a kadar sürecek yarışmada Huawei'den birbirinden özel hediyeler var!

ETKİNLİĞE NASIL KATILINIYOR? 

Adım 1: HUAWEI Health uygulamasını indirin ve HUAWEI ID ile kaydolun.

Adım 2: Uygulama içerisinde sağlık hedefinizi belirleyin.

Adım 3: Her hafta, Pazartesi'den Pazar'a kadar, 5 gün halkalarınızı tamamlayın.

Adım 4: 5 günlük mücadeleyi başarıyla tamamladığınız için prestijli e-Madalya kazanın.

Adım 5: 4 haftanın sonunda en az 3 kez kazandığınız Aktif Hafta madalyanızın ekran görüntüsünü HUAWEI Topluluk sitesinde paylaşın. HUAWEI WATCH GT 4’te geçerli 500 TL indirim kuponunu kazanın. https://consumer.huawei.com/tr/community/details/topicId_187276/

Adım 6: Günlük ya da haftalık spor rutininizin veya önemli spor ipuçlarını en az 150 kelime ile yeni bir başlıkta #SportsForward etiketiyle paylaşın. Arkadaşınız, eşiniz veya spor arkadaşınıza HUAWE WATCH Fit mini hediyesi kazandırın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin