Ligden çekilen Yeni Malatyaspor'da Başkan Ahmet Yaman iki oyuncuyu hedef aldı! Yaman, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün vefasızlık yaptığını söyledi

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, sözleşmelerini fesheden Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ligden çekilen Yeni Malatyaspor'da Başkan Ahmet Yaman iki oyuncuyu hedef aldı! Yaman, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün vefasızlık yaptığını söyledi

Depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Malatya'da, Yeni Malatyaspor geçtiğimiz günlerde ligden çekilme talebini TFF'ye yollamış ve talebi başkan Mehmet Büyükekşi tarafından kabul edilmişti.

Yeni Malatayspor'un ligden çekilmesinin ardından Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetti.

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık. 13 Şubat 2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük bir vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız'' ifadeleri kullanıldı.

AHMET YAMAN SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman sözleşmesini fesh eden iki oyuncu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başkan Yaman, "Son günü pazartesiydi. Yani Deprem gecesinden bir gün sonra. Biz de pazartesi paralarını ayarladık. Birkaç futbolcunun cumadan yatırmıştık. Dedik ki Arda ile Doğukan'ın alacaklarını pazartesi yatıralım.Ertesi gün deprem oldu. Ne parası ne bankası kaldı. Adamlar da bunu fırsat bildiler ve sözleşmelerini feshettiler. Kendileriyle konuştum ve dedim ki: "Sizde aile terbiyesi yok mu? Merhamet yok mu? Takım arkadaşınız vefat etti. (Ahmet Eyüp Türkaslan) Burada takım arkadaşınızla beraber binlerce kişi hayatını kaybetti. Bunun karşılığı bu muydu?" Bunun için bugün böyle bir açıklama yayınladık. Aynı zamanda mücbir sebeplerden dolayı kendilerine dava açacağım. Bir de bizim transfer yasağımız var. Seneye transfer yasağını kaldıracağız inşallah'' şeklinde konuştu.

Etiketler spor toto 1. lig
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin