Levent Gültekin ilk yazısıyla yeni adresinde!

İşte, gazetecinin yeni adresindeki ilk yazısı!

Google Haberlere Abone ol
Levent Gültekin ilk yazısıyla yeni adresinde!

Şubat ayında internethaber.com ve gazeteciler.com'daki köşelerine veda eden Levent Gültekin, Diken.com.tr yazarları arasına katıldı.



Diken.com.tr'deki ilk yazısı dün gece yayınlanan Gültekin, internet sitesinin yazarları arasına katılmasıyla ilgili "Diken okurlarıyla, hepimiz için huzurlu ve özgür bir Türkiye’nin oluşmasına katkı amacıyla yol arkadaşlığı yapmaya geldim. Umarım zaman içinde birbirimizi daha iyi tanıyıp anlayacağız. Güzel bir yol arkadaşlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.



Gültekin Diken.com.tr'deki ilk yazısında Genelkurmay'ın kaç milletvekiline ihtiyacı olduğunu sorguladı.



İşte, Gültekin'in Diken.com.tr'deki ilk yazısı:



Genelkurmay’ın kaç milletvekiline ihtiyacı var?



Yeni bir mecrada yazıya başlandığında okurla tanışma babında, küçük bir hasbıhal edilir. Bu konuda pek tecrübeli değilim. Bu nedenle, tanışma yazısı yazamadım.



Diken okurlarıyla, hepimiz için huzurlu ve özgür bir Türkiye’nin oluşmasına katkı amacıyla yol arkadaşlığı yapmaya geldim. Umarım zaman içinde birbirimizi daha iyi tanıyıp anlayacağız. Güzel bir yol arkadaşlığı diliyorum.



Şimdi gelelim konuya.



Erdoğan’ın hesabı



Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkan olmak için 400 vekile ihtiyacı var. Bunun için anayasayı hiçe sayarak mitingler yapıyor. Bunun için herkesi, her kurumu hatta ülkenin çözüm bekleyen her sorununu rehin alıyor.



Yazının tamamını okumak için tıklayın.



Levent Gültekin'in yazıları neden sona erdi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin