Korkunç olay! Yeni doğan bebeği poşete koyup camdan fırlattı. Size ne benim çocuğum değil mi dedi

İstanbul Esenyurt'ta kan donduran bir olay yaşandı. Yeni doğum yapan bir kadın bebeği poşete koyup camdan fırlattı. Gözaltına alınırken, "Size ne benim çocuğum değil mi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç olay! Yeni doğan bebeği poşete koyup camdan fırlattı. Size ne benim çocuğum değil mi dedi

İstanbul Esenyurt’ta yeni doğum yapan bir kadın bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen kadın “size ne benim çocuğum değil mi?” diye tepki gösterdi.

Bebeği poşet içinde sokakta gören İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Üzerinde hiçbir şey yoktu" dedi.

Ulutekin, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de bebeği hastaneye götürdü. Polisler her yerde anneyi ararken komşuları yeni doğum yapan kadın olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri kadının evine gitti. Kadının kapıyı açmayarak “Sizene benim çocuğum değil mi” diyerek polis ekiplerine tepki gösterdiği öğrenildi. İkna çalışmalarının ardından kadın evinden alınarak karakola götürüldü.
Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

"BEBEĞİN ÜZERİNDE HİÇBİR ŞEY YOKTU"

Bebeği poşet içinde sokakta gören İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esnada bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Bir tane abla gelip battaniyeyle sardı. Polislere haber verdik. Bebek ağlıyordu üzerinde hiçbir şey yoktu. Ambulansa koyduk gönderdik. Camdan çıkarmışlar atışlar. Kendi çocuklarımı gözümün önüne getirdim. Gerçekten çok acıdım” dedi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin