Kolonu kesen markete dava açmıştı. Acı haber geldi: Diyarbakır Barosu avukatlarından Serhan Özdemir'in cesedine 9 gün sonra ulaşılabildi

Kahramanmaraş depremleri sonrası 10 ilde büyük yıkımlar gerçekleşti. Depremde yıkılan binaların çoğunun kusurlu, bir bölümünün de kolon kesme nedeniyle çöktüğü görüldü. Diyarbakır'daki Diyar Galeria Sitesi'nin çöken binalarında enkaz altında kalan avukat Serhan Özdemir'in cansız bedenine 9 gün sonra ulaşıldı. Özdemir'in sitenin altındaki marketle kolon kestikleri için davalık olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kolonu kesen markete dava açmıştı. Acı haber geldi: Diyarbakır Barosu avukatlarından Serhan Özdemir'in cesedine 9 gün sonra ulaşılabildi

Kahramanmaraş depremleri sonrası 10 ilde büyük yıkımlar gerçekleşti. Depremde yıkılan binaların çoğunun kusurlu, bir bölümünün de kolon kesme nedeniyle çöktüğü görüldü. Diyarbakır'daki Diyar Galeria Sitesi'nin çöken binalarında enkaz altında kalan avukat Serhan Özdemir'in cansız bedenine 9 gün sonra ulaşıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem sonrası yaşanan büyük felakette 10 şehrimizde on binlerce kişi hayatını kaybetti. Birçok kentte yerle bir olan binaların bir çoğunda yapım hataları olduğu, bazı binaların ise kolon kesme nedeniyle yerle bir olduğu ortaya çıktı.

 

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Diyar Galeria Sitesi'nde de iki blok çöktü. Enkaz altında kalan Özgür Hukukçular Derneği üyesi Diyarbakır Barosu avukatlarından Serhan Özdemir de enkaz altında kalmıştı. Avukatın cansız bedenine depremin üzerinden 9 gün geçtikten sonra ulaşılabilidi. 

Duvar'da yer alan habere göre ailesinden 7 kişi ile birlikte hayatını kaybeden avukat Serhan Özdemir'in, oturduğu Diyar Galeria Sitesi'nin altındaki marketle kolonları kestiği için geçtiğimiz yıl mahkemelik olduğu ortaya çıktı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin