Kısa Film Yarışması için son tarih 1 Nisan

Bu yıl ikincisi düzenlenen, “Tasarruf ve Sigorta Bilinci” temalı Kısa Film Yarışması’nın başvuruları için son tarih.

Google Haberlere Abone ol
Kısa Film Yarışması için son tarih 1 Nisan

Sigorta Tanıtım ve Bilinçlendirme Stratejisi çalışmaları kapsamında iki yıldır Türkiye Sigorta Birliği tarafından gerçekleştirilen Kısa Film Yarışması için başvurular 1 Nisan 2013 tarihine kadar devam ediyor. Kamuoyunda sigorta algısı oluşturmak amacıyla düzenlenen II. Kısa Film Yarışması’na katılan filmlerin tasarruf bilinci ve sigortanın önemine odaklanması bekleniyor. Jenerik hariç, en fazla 2 dakikalık 35 mm. filmlerin kabul edildiği yarışmada filmlerin özgün ve telif haklarının satılmamış olması gerekiyor.



2011 yılından sonra tamamlanmış ve daha önce benzer nitelikte bir yarışmaya katılmamış kısa filmlerin kabul edildiği yarışmanın 1.lik ödülü 15.000, 2.lik ödülü 10.000, 3.lük ödülü ise 7.500 TL. Jüri tarafından değerlendirme sürecinde uygun görülmesi halinde iki esere de Jüri Özel Ödülü ve Teşvik Ödülü verilmesi planlanıyor.



Kısa Film Yarışması’nın jürisinde Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Murat Kayacı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, Çözüm Reklam Ajansı Başkanı Mithat Aksüyek, Beşiktaş Kültür Merkezi Tiyatro Koordinatörü Celal Tak, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Gürgen, Galatasaray Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Ayşe Toy Par ve Türkiye Sigorta Birliği Basın Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Gamze Diler  bulunuyor. 



II. Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgi ve şartnameye buradan ulaşılabilir. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin