Kırmızı kart, VAR kararları ve iptal olan goller... Müthiş çekişmeden Başakşehir galip çıktı, Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir, Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek kupada yarı finale yükseldi ve Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı kart, VAR kararları ve iptal olan goller... Müthiş çekişmeden Başakşehir galip çıktı, Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Başakşehir, NEF Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta tam beş gol çıkarken Başakşehir, Galatasaray'ı 3-2'lik skorla kupanın dışına itmeyi başardı. Başakşehir'e turu getiren golleri Szysz(2) ve Aleksic kaydetti. Galatasaray'da ise Kaan Ayhan ve Icardi fileleri havalandırdı.

Bu sonuçla yarı finale çıkan Başakşehir, Trabzonspor'u eleyen Ankaragücü'nün rakibi oldu.

VAR KARARLARI DAMGA VURDU

5. dakikada Icardi'nin pasında ceza sahasının solunda topla buluşan Kerem Aktürkoğlu yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Galatasaray'ın attığı bu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Dakikalar 40'ı gösterirken bu kez Mertens fileleri havalandırdı ancak VAR'dan gelen elle oynama uyarısı üzerine Galatasaray'ın bu golü de iptal edildi.

Kırmızı kart, VAR kararları ve iptal olan goller... Müthiş çekişmeden Başakşehir galip çıktı, Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti - Resim : 2

ICARDI TARİHE GEÇTİ

Nicolo Zaniolo'nun asistinde ağları havalandıran Mauro Icardi, Nef Stadyumu'nda Galatasaray'ın 600. golünü kaydederek tarihe geçti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin