Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü!

76. Altın Küre (Golden Globe) ödüllerinin kırmızı halı yankıları devam ediyor. Ancak bu sefer söz konusu olar bir Hollywood yıldızı değil...

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü!

Bu yıl 76'ncı kez düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde kırmızı halıda salınan ünlüler ve ödül alanlar kadar konuşulan bir kişi daha vardı. Hatta zaman zaman Hollywood yıldızlarının önüne bile geçti.O genç kadın Kelleth Cuthbert'ten başkası değildi. Aslında ödül törenine kadar kimsenin tanımadığı o genç kadın, bir su firmasının ödül töreni için anlaştığı dört hostesten biriydi.Gece boyunca, üzerinde su şişeleri bulunan tepsiyle gezinip durdu. Ama sıradan bir gezinme değildi bu. Genç kadın, kırmızı halıda objektiflere poz veren bütün ünlülerin hemen arkasında durdu ve onların karelerine girdi.



Altın Küre törenini takip eden ajanslar, neredeyse ünlülerden çok onun fotoğraflarını servis etti. Kelleth Cuthbert, tören bittiğinde bütün ünlülerden daha çok konuşulur olmuştu.Herkes bu genç kadının kim olduğunu birbirine sorup duruyordu.Aslında Kelleth Cuthbert, genelde plaj ve iç çamaşırı ürünleri tanıtımında görev alan bir model. 9 yıldır da Kanadalı fotoğrafçı Christopher Von Seihbach ile evli.Uzun süredir tanınır bir model olmak için uğraşan Kelleth Cuthbert, sadece bir gece elinde su tepsisi taşıyarak bu amacına ulaştı.Modellik kariyerine başlamadan önce sosyal hizmet uzmanı olduğunu söyleyen Kelleth Cuthbert, Altın Küre gecesi olup bitenler hakkında ise şunu söylüyor: "Çocukluk yıllarımdan beri insanları trollemeyi severim. Şu anda herkes beni konuşuyor, sosyal medya hesaplarıma binlerce mesaj geliyor" dedi.



Kelleth Cuthbert'in büyülü hikayesi ünlü oyuncu Jamie Lee Curtis sosyal medya hesabından bir açıklama yapana kadar devam etti. 



Curtis bu işin bir reklam olduğunu anladığında, Kelleth ile aynı kareye girmemek için uyarılarda bulunmuş. Genç kızı kareye girmeyeceği şekilde yanından uzaklaştırmasına rağmen, farklı bir açıda duran fotoğrafçıyı görünce ilk etapta anlam verememiş ama sonra internet sitelerinde çıkan fotoğrafını görünce gerçeği anlamış. İşte Jamie Lee Curtis’in Kelleth hakkında yazdığı o satırlar…

“Haberlerle çok ilgilenmeyen kocam, bana CNN’in internet sitesine çıktığımdan bahsetti. O gün bilerek Fiji ve Moet’in hosteslerinden uzak durdum. Kırmızı halıda bir başka fotoğrafçının olduğunu da biliyordum ve bu markaların reklamını yapmamak için uzak durdum. Hatta sesli bir dille de uyardım. Açıkçası bu açı gösteriyor ki, arkamda olmasını engellememe rağmen yanımda gibi görünmeyi başardı. Etkinliklerin sponsorları bu tip durumlarda izin almalı.”



İşte, Kelleth Cuthbert'in kırmızı halıda ünlülerle aynı karede yer aldığı fotoğraflar:






 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü!

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 2

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 3

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 4

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 5

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 6

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 7

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 8

 



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 9



 

 




Kırmızı halının yıldızı Kelleth Cuthbert'in sırrı çözüldü! - Resim : 10


Etiketler kırmızı halı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin