Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibini bakın nasıl ikna etti! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yol buldu

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kadın, kiraya indirim talebini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları yapmayan ev sahibini ikna etmeyi başardı. Ama ikna etmek için kullandığı yöntem şeytanın bile aklına gelmeyecek cinstendi. Bakın kiracı kadın nasıl bir yöntem buldu...

Google Haberlere Abone ol
Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibini bakın nasıl ikna etti! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yol buldu

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kadın, kiraya indirim talebini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları yapmayan ev sahibini nasıl ikna edeceğini buldu.

İki yıldır işsiz olan ve kirada kaldığı evin aletleri de bozuk olan genç kadın, bu nedenle ev sahibinden indirim talep etti.

Ev sahibi bu çağrıya sessiz kalıp, kirada da binde 4'lük bir zam yapmak istediğini söyleyince Svetlana kendisiyle anlaşmak için bildiğiniz yapay zekaya başvurdu.

CHATGPT İMDADINA YETİŞTİ

Yapay zekayı bir avukat gibi kullanan kadın, ondan yasalara uygun, tüm haklarının yer aldığı bir metin yazmasını istedi.

ChatGPT, Svetlana'nın talimatları doğrultusunda New York yasalarına göre kira sabitleme kanununa göndermeler de içeren, jargona uygun sert bir mesaj hazırladı.

Bu mesajın ardından Svetlana'nın ev sahibi bir daha kira zammı için talepte bulunmazken, genç kadının daha önce şikayetçi olduğu ortak çamaşır odası da tekrar kullanıma açıldı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin