Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çeşitli zamanlarda hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdiği videoları "vesayetçi zihniyet" notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu da Erdoğan'a Twitter hesabından cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?" diye sordu, gülen emoji kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çeşitli zamanlarda hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdiği videolarını kolaj halinde paylaştı.

Erdoğan paylaşımına "Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…" notunu ekledi.

İşte Erdoğan'ın paylaşımı:

Erdoğan'ın paylaştığı tweete CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın paylaştığı tweeti alıntılayarak, "Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun tweetinin sonuna gülen surat emojisi kullanması dikkat çekti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin