Kılıçdaroğlu’na seçimi biz kazandıramadık. Mustafa Sarıgül'den dikkat çekici açıklamalar geldi. TDP ile CHP'nin birleşeceği tarih belli oldu

TBMM’de parlamento muhabirleri ile bir araya gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmamasıyla ilgili dikkat çekici bir değerlendirme geldi. "Sayın Kılıçdaroğlu’na seçimi biz kazandıramadık. Hakikaten yazıklar olsun bize." dedi ve TDP'nin CHP ile birleşeceği tarihi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu’na seçimi biz kazandıramadık. Mustafa Sarıgül'den dikkat çekici açıklamalar geldi. TDP ile CHP'nin birleşeceği tarih belli oldu

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, TBMM’de; parlamento muhabirleri ile bir araya geldi.

Sarıgül daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmamasıyla ilgili bir soruya yanıt veren Sarıgül, “Bu yarışma eşit şartlarda olmamıştır. Bir tarafta devletin imkanları kullanılmıştır, bir tarafta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, tek başına bir mücadele içinde olmuştur. Bu mücadelede Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kaybetmemiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’na seçimi biz kazandıramadık. Hakikaten yazıklar olsun bize." dedi.

TDP'nin CHP'ye katılımıyla ilgili bir soruya da yanıt veren Sarıgül, "Parti içinde farklı görüşler olabilir. CHP, büyük bir partidir… Şu anda CHP’de parti içi meseleleri konuşmak, iktidarın ekmeğine yağ çalmaktan başka hiçbir şey olmaz. İçe dönük mücadele değil, CHP’nin dışa dönük mücadele vermesi ve CHP’nin belediye başkanlığı seçimlerinin çalışmasına başlaması gerekir. Cuma günü Türkiye Değişim Parti’miz, resmi olarak CHP ile birleşecek. Cuma günü TDP bütün kurumsal kimliği ile CHP ile birleşmesinin son toplantısını yapacak. Daha sonra da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin