'Kendi isteğimle ayrıldım, ödemelerim de eksiksiz yapıldı'

Habertürk'ten işten çıkartıldığı belirtilen editörlerden Serdar Akdoğar, Medyatava'ya açıklama yaptı...

Google Haberlere Abone ol
'Kendi isteğimle ayrıldım, ödemelerim de eksiksiz yapıldı'

Habertürk'te 4 editörün işten çıkartıldığı haberlerinin internet medyasında yer almasının ardından, Habertürk'ten Medyatava'ya gelen açıklamayı yayınlamıştık. 



Habertürk'le yolları ayrılan editörlerden Serdar Akdoğar, Medyatava'ya yaptığı açıklamada hem internet medyasında yer alan 'işten çıkartıldı' iddialarını hem de Habertürk'ün 'kadrolu değildi' açıklamasına ilşkin 'düzeltme' yaptı.



İşte, Akdoğar'ın açıklaması:



"Zorunlu bilgilendirme,



Habertürk Televizyonu'ndan ayrılma sürecime ilişkin özellikle internet medyasında bazı haberler çıkmakta, yazılanlar tarafımca yapılacak düzeltmeyi zorunlu kılmaktadır.



Bir internet sitesinde "Habertürk'te istifa depremi" başlığıyla verilen haber ve Habertürk tarafından yayımlanan düzeltme metni de gerçeği yansıtmamaktadır.



2 Haziran 2014 tarihinde başladığım görevim süresince ne Ciner Grubu ne de haber merkezinde birlikte çalıştığım meslektaşlarımla sorun yaşamadım.



2013 yılında yaşadığım sağlık sorunlarımın Temmuz ayı içerisinde nüksetmesi üzerine Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'e, 5 Ağustos 2014 Salı günü ayrılık kararımı tebliğ edip, "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" sonuçlanana dek, haber merkezindeki arkadaşlarıma destek olmak için, görevimi sürdüreceğimi de ifade ettim.



10 Ağustos'ta seçimin tamamlanması sonrası da Ciner Grubu ve Habertürk Televizyonu ile iş akdimi kendi isteğimle sonlandırdım.



Habertürk Televizyonu'nda çalıştığım süre zarfında herhangi bir "deneme süreci"nden geçmediğimi, kadro işlemlerimin yapıldığını ve çalıştığım süreye dair ödemelerin de eksiksiz yapıldığını belirtmek isterim. 



Çıkan haberler, "medyada tasfiye dedikoduları" ve yayımlayan medya kuruluşlarıyla hiçbir bağlantım yoktur.



Saygılarımla,

Serdar Akdoğar"



HABERTÜRK TV'DEN MEDYATAVA'YA AÇIKLAMA! İŞTE, AYRILIKLARIN PERDE ARKASI!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin