Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi. Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamaya MedyaTava ulaştı: 'Aday değilim' diyecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu son dönemlerde kendisine yönelik istifa çağrılarına karşı sessizliğini koruruyor. Kılıçdaroğlu'nun kamuoyuna yapacağı açıklamaya MedyaTava ulaştı. Kılıçdaroğlu, 'Aday değilim' diyecek, işte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi. Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamaya MedyaTava ulaştı: 'Aday değilim' diyecek

Medyatava, CHP koridorlarındaki son kulislere ulaştı.

Kemal Kılıcdaroğlu'na yakın kaynaklara göre CHP Lideri istifayı düşünmüyor. Kılıçdaroğlu bir daha cumhurbaşkanı adayı olmayacağını açıklamaya hazırlanıyor.

Genel Başkan olmak isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarışa girmeden Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakması isteği ise şimdilik pek mümkün gözükmüyor.

Kılıcdaroğlu'nun olağanüstü kurultaya gitme düşüncesi olmadığı ifade edilirken 15 Ekim'de tamamlanacak Kurultay sürecinin ardından Genel Başkanlık seçiminin yapılacağı Büyük Kurultay'ın ne zaman yapılacağı şimdilik belirsiz.

Kılıçdaroğlu'nun şimdilik aklındaki düşüncenin Parti Meclisi'nin alacağı kararla Büyük Kurultay'ı yerel seçim sonrasına bırakacağı yönünde olduğu ifade ediliyor.

Kılıçdaroğlu'nun bir daha Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıklayacağı ancak Genel Başkanlığı bırakmayacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin