Kemal Kılıçdaroğlu evinin mutfağından video paylaştı. Kılıçdaroğlu, 'kadın haklarına' değindi: Başı kapalı genç kadınları ezmek istiyorlar. Kılıçdaroğlu'ndan emeklilik açıklaması

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından "Saat 22.00'de burada buluşalım" demişti. Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun kolundaki bileklik ve mutfak masasındaki dosya dikkat çekti. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, 'kadın haklarına' değinerek, "Başı kapalı genç kadınları ezmek istiyorlar." dedi. Kılıçdaroğlu, ne zaman emekli olacağını da açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu evinin mutfağından video paylaştı. Kılıçdaroğlu, 'kadın haklarına' değindi: Başı kapalı genç kadınları ezmek istiyorlar. Kılıçdaroğlu'ndan emeklilik açıklaması

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda saat 22:00'yi işaret etmişti. Kılıçdaroğlu beklenen videoyu yayınladı. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoya "Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu'nun kolundaki bileklik ve mutfak masasındaki dosya dikkat çekti. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, 'kadın haklarına' değinerek, "Başı kapalı genç kadınları ezmek istiyorlar." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Ben onarıcı, telefi edici, birleştirici, kucaklayıcı liderlik yapıp asıl geleceği yeni nesil liderlere ortamı hazırlayacak kişiyim." dedi.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak neler yapacaklarını anlattı, "Ülkemizi rayına sokacağız." ifadelerini kullandı ve sonrasında emekli olacağını söyledi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun tweetini alıntılayarak, "Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız!" diye yazdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin