Kayseri'de inanılmaz görüntüler. Yine bir çırılçıplak vatandaş vakası...

Kayseri'de inanılmaz görüntüler. Yine bir çırılçıplak vatandaş vakası... Sokakta çıplak bir şekilde yürüyen vatandaş mehdi olduğunu iddia etti ve vatandaşlara 'arkamdan gelin' çağrısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de inanılmaz görüntüler. Yine bir çırılçıplak vatandaş vakası...

Kayseri'de bir vatandaş çırılçıplak bir şekilde sokağa çıktı ve "Ben mehdiyim, ben mehdiyim, ben Allah’ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrı. Allah’ın rızası için sizden peşime düşüp gelmenizi istiyorum." diyerek bağırdı. 

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde yaşanan olayda kendisinin mehdi olduğunu iddia eden vatandaş, ‘Gelin Allah’ın yoluna. Benim sizlere de ihtiyacım olacak. Bu yolda bana çelme takanlar olacak. Beni engellemek isteyenler olacak. Ey Kayseri, ey Yahyalı, ey cemaat. Ben mehdiyim, ben mehdiyim, ben Allah’ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrı. Allah’ın rızası için sizden peşime düşüp gelmenizi istiyorum. Burada benim nefis olarak istediğim bir şey varsa Allah benim burada canımı alsın. Tek istediğim bu. Bu size son çağrı' dedi.

O vatandaş sözlerinin devamında ise, 'Allah’a, peygambere, kurana inanıyorsanız düşün peşime gelin. Her şeyi göze aldık bu size son çağrım’ dedi.

Etiketler kayseri çıplak
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin