Kartal yuvadan uçtu. Şenol Güneş'in en büyük kozu takımdan ayrılıyor. Avrupa devlerinin ilgisine hayır diyemedi

Beşiktaş ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalayan Gedson Fernandes, Avrupa devlerinin radarına girdi. Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimlerden biri olan Gedson Fernandes için başta Atletico Madrid olmak üzere Borussia Dortmund ve Mönchengladbach'ın ilgisi olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Kartal yuvadan uçtu. Şenol Güneş'in en büyük kozu takımdan ayrılıyor. Avrupa devlerinin ilgisine hayır diyemedi

Beşiktaş'a imza attığı günden bu yana ortaya koyduğu performansla Şenol Güneş'in vazgeçemediği isim olan Gedson Fernandes, Avrupa devlerinin transfer listesine girdi.

Benfica'dan 6 milyon Euro'ya transfer edilen ve sezonun şu ana kadar Beşiktaş'ta en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Gedson Fernandes için başta Atletico Madrid olmak üzere Borussia Dortmund ve Mönchengladbach'ın ilgisi olduğu öğrenildi. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Club Brugge maçında Gedson Fernandes'i izlemeye gelen gözlemciler yıldız orta saha oyuncusu için tam not verdi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile sözleşme yenileyen Gedson Fernandes, ''Taraftarlarımızın olumlu düşünceleri beni çok mutlu ve motive ediyor. Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü veriyorum. Her maç takımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum hep sahada olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Gedson Fernandes, Beşiktaş formasıyla çıktığı 47 maçta 4 gol ve 9 asistlik skor katkısı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin