'Kara Para Aşk' yeni sezonu bu akşam açıyor

atv2nin popüler dizisi 2. sezonuna bu akşam başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Kara Para Aşk' yeni sezonu bu akşam açıyor

atv'nin geçen sezon ortasında yayın haytaına başlayan ve başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in ekranın en uyumlu çiftleri arasında gösterildiği 'Kara Para Aşk' dizisi bu akşam 2.sezonuna başlıyor.



Senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin yeni sezonunda izleyicileri birçok sürpriz bekliyor.



Sürükleyici hikayesine eklenen yeni oyuncularıyla devam edecek olan dizinin yeni bölümünde Yalansız temiz bir aşk için Ömer’e gerçekleri itiraf eden Elif  fedakarlıklarına cevap bulabilecek mi? Gerçek yüzünü gösteren Hüseyin’in sakladığı başka şeyler var mı?  Zerrin’in ani ölümü Tayyar’ı güçlendirecek mi? soruları cevap bulacak.



Kara Para Aşk’ın sezon finalinde Hüseyin’in hem elmasları çalan kişi hem de katil olduğunu ortaya çıkmıştı.



Yeni sezon başlarken dizinin başrol oyuncuları izleyicilere ipuçları verdi:



ENGİN AKYÜREK:



Bu sezon Ömer’i neler bekliyor?



Ömer bu hikayenin en masum karakteri, aslında Elif de öyle… Geçtiğmiz sezon iki masum karakterin bir araya gelme hikayesini anlattık. Bu sezon Ömer, Elif'le abisinin arasında kalacak. Bir tarafta abisi, diğer tarafta sevdiği kadın. Sevdiği insan artık bir suçlu, abisi katil. Bu sezon, Ömer'in bunları anlaması ve çözmeye çalışmasıyla geçecek. Ömer duruşuyla, adalet anlayışıyla bir şeyler söylüyor zaten, "Aşk mı, değerlerimiz mi?" Bunlar bu sezon Ömer'i en çok meşgul edecek konular



TUBA BÜYÜKÜSTÜN:



Elif'in itirafı ardından Ömer'in cevabı merakla bekleniyor. Elif ve Ömer'in yaşadığı gibi büyük aşklarda sizce aşk her şeyi affedebilir mi?



Elif, Ömer'i kaybetme pahasına dürüstlüğü seçti.. Ben her zaman aşkın herşeyin önüne geçeceğine inanmam. Önemli olan güvendir. İnsanın güveninin kırıldığı yerde de canı çok yanar, kalbi acır ve bir şeyler zedelenir. Ne kadar aşık olsan da o güven olmadıktan sonra o insanla beraber olman o kadar da kolay değildir.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin