Kanser tedavisi gören Özkan Uğur'dan yeni haber!

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla, son raporlarının temiz çıktığını ve lenf kanserini yendiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kanser tedavisi gören Özkan Uğur'dan yeni haber!

MFÖ (Mazhar Fuat Özkan) grubunun solistlerinden 66 yaşındaki Özkan Uğur, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, son raporlarının temiz çıktığını ve kanseri bir kez daha yendiğini duyurdu.

'YAKINDA KONSERLERİMİZDE GÖRÜŞMEK ÜZERE...'

Sahneden bir fotoğrafını paylaşan Özkan Uğur, şu ifadeleri kullandı:

"Selamlar Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı 2. kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu korona virüs belasından da kurtuluruz Yakında konserlerimizde görüşmek üzere Herkese sağlıklı günler dilerim Sevgilerle"

KANSERİ İKİNCİ KEZ YENDİ

Özkan Uğur'a ilk olarak 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuş ve sanatçı bu hastalığı yoğun tedavilerin ardından hastalığı yenmişti. MFÖ'nün solistlerinden Mazhar Alanson ve Fuat Güner, 23 Nisan dolayısıyla Gülhane Parkı'nda verdikleri konserde Uğur'un ikinci kez kanser tedavisi gördüğünü ve bu yüzden aralarında olmadığını açıklamışlardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin