Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 haftanın 3. dokunulmazlık mücadelesiyle 6 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Survivor'un yayınlanan 128. bölümünde, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı eleme adayını seçti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 dokunulmazlığı kim kazandı, üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor'da eleme adayı, heyecan dolu bir bölümün ardından belli oldu. Son 6 ya kalan yarışmacılar Survivor dokunulmazlığını kazanmak için mücadele verdi. Berkan Barış eşleşmesinde kafa kafaya mücadele yaşandı. Survivor 2020'de bu hafta oynanan 3 dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı. Böylece Sercan 6. kez dokunulmazlığı kazanmış oldu.

SURVİVOR'DA 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin 128. bölümünde oynanan 3. bireysel dokunulmazlık oyununda Yasin ve Elif finalda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede Sercan rakibi Elif'i eleyerek bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Bu hafta 2. kez dokunulmazlığı kazanan Sercan, toplamda 6 kez Survivor dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlığı kazanan Sercan eleme adayı olacak Berkan'ın ismini vermişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Cemal Can ise Sercan'ı eleme adayı olarak göstermişti.

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, konseyde eleme adayı olarak Yasin'in ismini verdi. Böylece Survivor'da eleme adayları Sercan, Berkan ve Yasin oldu. 

Survivor'da eleme 7 Temmuz Salı akşamı gerçekleşecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin