Kan donduran olay! Genç kadını öldürdü, kafasını kesti sonra jelibon yedi

Galler'de kan donduran bir olay yaşandı. 26 yaşındaki Luke Deeley 3 çocuk annesi kadını vahşice öldürdü. Ardından jelibon yiyerek polislerin gelmesini bekledi.

Google Haberlere Abone ol
Kan donduran olay! Genç kadını öldürdü, kafasını kesti sonra jelibon yedi

Üç çocuk annesi kadını vahşi bir şekilde öldürdükten sonra polisin kendisini yakalamasını bir kaldırıma oturup "jelibon" yiyerek bekleyen adam İngiltere'de gündem oldu.

Güney Galler’dekİ Llantwit Fardre bölgesinde yaşayan 3 çocuk annesi June Fox-Roberts’ın evine giren 26 yaşındaki Luke Deeley, genç kadını vahşi bir şekilde dövdü.

Kadını döverek bayıltan Deeley daha sonra ise kadının kafasını kopararak olay yerinden uzaklaştı. Bölgede yaşayanların ihbarı üzerine duruma müdahale eden polisler saldırganın Deeley olduğunu tespit etti.

Polis, Deeley için insan avı başlatırken kısa bir süre sonra adam bir sanayi mahallesinde kaldırımda otururken bulundu. İşlediği korkunç cinayete aldırış etmeyen Deeley’nin elinde bir poşet jelibon ile oturduğu anlaşıldı.

Polis kimlik teşhisi yaptıktan sonra adamı gözaltına aldı. 65 yaşındaki kadını soğukkanlılıkla katleden Deeley’in paranoyak şizofren olduğı öğrenildi . Tutuklandıktan bir süre sonra durumu değerlendiren İngiliz makamlar cani katilin bir akıl hastanesine nakledilmesine jarar verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler cinayet galler
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin