Kağıthane Tüneli çıkışında feci kaza! Kontrolden çıkan cip viyadüğün beton ayağına çarptı: 4 kişi araçta sıkışarak yaralandı, birinin durumu ağır

İstanbul Şişli'de bulunan Kağıthane Tüneli'nde kontrolden çıkan lüks cip tünel çıkışında viyadüğün beton ayağına hızla çarptı. Kazanın etkisiyle cipte bulunan 4 kişi aracın içerisinde sıkıştı. İtfaiye tarafından kurtarılan 1'i ağır 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kağıthane Tüneli çıkışında feci kaza! Kontrolden çıkan cip viyadüğün beton ayağına çarptı: 4 kişi araçta sıkışarak yaralandı, birinin durumu ağır

Şişli Kağıthane Tüneli'nde seyir halindeki bir cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tünel çıkışında viyadüğün beton ayağına çarptı. Kazada cipin sürücüsü ve yanındaki 3 kişi araçta sıkıştı. İtfaiye tarafından araçtan kurtarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

Kaza, Kağıthane Tüneli'nin Şişli çıkışında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, tünel içerisinde seyir halinde bulunan F.T. yönetimindeki 34 FNM 253 plakalı cip, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Cip, refüjü aşarak viyadüğün beton ayağına çarptı.

ARACIN İÇİNDE SIKIŞTILAR

Çarpmanın etkisiyle cipte bulunan sürücü F.T. ve beraberindeki H.A., C.A. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi araçta sıkıştı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, cipte sıkışan 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışmasından sonra cipten çıkardığı yaralılara sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu. Yaralılar ambulanslara taşınarak hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan cipin sürücüsü F.T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kazaya karışan cip çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin