Jorge Jesus'un önerisi Süper Lig'de her şeyi altüst edebilir. Portekiz basınına verdiği röportaj olay yarattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Portekiz basınına Süper Lig hakkında vermiş olduğu öneri çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus'un önerisi Süper Lig'de her şeyi altüst edebilir. Portekiz basınına verdiği röportaj olay yarattı

Fenerbahçe ile geleceği belirsiz olan Jorge Jesus'un açıklamaları gündeme damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına konuşan Jesus bu kez de Portekiz basınına flaş açıklamalarda bulundu.

FLAMENGO SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Brezilya'dan Flamengo'ya yakınlığı ile bilinen Somosfanaticos, Jorge Jesus'un Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdiğini haberleştirdi.

Haberde Jorge Jesus'un sezon sonu itibariyle Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken Flamengo veya Brezilya Milli Takımı için favori isimler arasında yer aldığı belirtildi.

Flamengo'da teknik direktör Vitor Pereira'nın görevden alınabileceği ve Jesus'un doğal olarak yeni teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi. UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı ve Flamengo seçenekleri dışında hiçbir takımla görüşmeyecek ve sezon sonunda Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak.

Jorge Jesus'un önerisi Süper Lig'de her şeyi altüst edebilir. Portekiz basınına verdiği röportaj olay yarattı

Jesus, Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdi. Bruno Villafranca, Twitter hesabından "Jorge Jesus'a 2023 yılında Flamengo'yu çalıştırıp çalıştırmayacağını sordum. Kendisi zekice, kısa ve esrarengiz bir yanıt verdi. Kısa cevaptan sonra başka bir şey söylemedi: Sarılma (Emoji)" ifadelerini kullandı.

''PLAY-OFF SİSTEMİ GELEBİLİR''

Portekiz basını A Bola'ya açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, ''Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil, ama puan tablosu da bozuldu. Alternatif ne olabilir? Puanlar sahada kazanıldığı için iki takım çekilene kadar oynanan maçlar geçerli olmalı, ancak bundan sonra Gaziantep FK ve Hatayspor ile karşılaşacak olan takımlara puanlar verilmemeli. Daha sonra, en iyi dört takım, şampiyonu belirlemek için bir play-off'a katılabilir. Bu seçeneğin herhangi bir uygulanabilirliği olup olmadığını bilmiyorum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin