Ne yaptın sen Wout Weghorst! Wout Weghorst'un, Liverpool maçı öncesi ortaya çıkan görüntüsü taraftarı çılgına çevirdi: Hemen sözleşmesini feshedin

Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Wout Weghorst'un 7-0'lık Liverpool hezimeti öncesi sahaya çıkmadan yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü. Weghorst o görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ne yaptın sen Wout Weghorst! Wout Weghorst'un, Liverpool maçı öncesi ortaya çıkan görüntüsü taraftarı çılgına çevirdi: Hemen sözleşmesini feshedin

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında futbolseverler tarihe geçen bir skora tanıklık etti. Liverpool kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Manchester United'a gol yağdırdı ve 7-0'lık galibiyetle tarihe geçti.

Mücadele boyunca rakibine büyük üstünlük kuran ev sahibi sahibi ekip, yeni transferi Hollandalı oyuncu Cody Gakpo'nun 43 ve 50. dakikalarda, Darwin Nunez'in 47 ve 75. dakikalarda, Mohammed Salah'ın 66 ve 83. dakikalarda, Roberto Firmino'nun da 88. dakikada attığı gollerle rakibini darmadağın etti.

WEGHORST ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

The Sun gazetesi Liverpool-Manchester United maçına geniş yer ayırırken, Wout Weghorst'u da yerden yere vurdu.

Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'a kiralık olarak transfer olan Wout Weghorst, Liverpool karşısındaki etkisiz görüntüsü sonrası büyük eleştiri topladı. The Sun, Weghorst için "Manchester United, Liverpool karşısında darmadağın ve affedilemezdi ama Weghorst, Ronaldo'dan sonra asla bir çözüm değil." ifadelerini kullandı.

MAÇ ÖNCESİ LIVERPOOL LOGOSUNA DOKUNDU

Liverpool futbolcuları gelenek gereği, Anfield Stadı'nda oynadıkları her maçta, tüneldeki duvarda bulunan ‘Burası Anfield’ yazılı Liverpool logosuna dokunarak sahaya çıkıyor.

Manchester United forması giyen Wout Weghorst'un maça çıkmadan önce bu logoya dokunması United taraftarlarını adeta deliye döndürdü. Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından taraftarlar, ''Sahaya 10 kişi çıkmışız, hemen sözleşmesini feshedin'' yorumlarında bulundu.

''AMACIM TAHRİK ETMEKTİ''

Yaptığı hareketin nedenini açıklayan Weghorst, "Van Dijk'ın o tabelaya dokunduğunu biliyordum. Tek amacım Virgil'a engel olmak ve maç öncesinde onu tahrik etmekti'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin