Jorge Jesus, Slovacko galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Slovacko'yu 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus, Slovacko galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Slovacko'yu kendi saha ve seyircisi önünde Emre Mor ve Lincoln Henrique'(2)nin golleriyle 3-0 mağlup ederek tur kapısını sonuna kadar araladı.

Maç sonunda açıklamalar yapan Jorge Jesus, ''Çok güzel bir atmosferde oynandı bu maç, taraftarımız bu galibiyeti hak ediyorlardı. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Yüzde yüz olarak lige hazırız diyemeyiz ve bu da normal, henüz sezonun başındayız. Takım iyi  göstergeler sundu. Lig bizim asıl hedefimiz. Ligde her zaman Fenerbahçe favoridir'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Portekizli çalıştırıcı, ''Gustavo ve Arao'nun benimle çalışmış olmak gibi bir avantajları var, benim fikirlerimi çok iyi biliyorlar. Lincoln de formunu yavaş yavaş buluyor, bugün de maçın adamı oldu. Emre Mor, özel yetenekleri olan bir oyuncu. Daha fazla gol atabilirdik, Portekizli hakem attığımız golü neden iptal etti anlamadım. Golü birkaç kez izledim'' ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Arda Güler'in fiziksel olarak gelişmesi gerektiğini söyleyen Jesus, ''Her futbolcu için taraftarın desteği çok önemlidir. Arda henüz 17 yaşında. Çok yetenekli ama fiziksel olarak belki kendini geliştirmesi gerekiyor. Yavaş yavaş da bunu yapacağız. Çıkması gereken basamakları atlamasını istemiyoruz'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin