Johnny Depp'in en yakın arkadaşı, dünyaca ünlü gitarist vefat etti

Ünlü gitarist Jeff Beck 78 yaşında hayatını kaybetti. Beck'in temsilcisi, rock yıldızının "aniden bakteriyel menenjite yakalandığını" açıkladı. Beck'in vefatı sırasında Johnny Depp'in de yanında olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Johnny Depp'in en yakın arkadaşı, dünyaca ünlü gitarist vefat etti

İngiliz pop müziğinin sevilen isimlerinden olan ünlü gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti. Beck, 60'lar müziğinin simgelerindendi. Ünlü müzisyenin ailesi yaptığı açıklamada Beck'in huzur içinde kendi evinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Beck'in vefatı sırasında yakın arkadaşı Johnny Depp'in de yanında olduğu aktarıldı.

JEFF BECK'İN ÖLÜM NEDENİ NE?

The Yardbirds'ün ünlü gitaristi İngiliz Jeff Beck, 78 yaşında hayatını kaybetti. Beck'in temsilcisi, rock yıldızının "aniden bakteriyel menenjite yakalandığını" açıkladı.

Yıldızın hayatını bu sebeple kaybettiği doğrulandı. Rock müzik efsanesinin önceki gün hayatını kaybetti ifade edildi.

Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger da Twitter paylaşımında, "Jeff'in ölümüyle iyi bir adam ve dünyanın en iyi gitaristlerinden birini kaybettik" şeklinde konuştu.

JEFF BECK KİMDİR?

Asıl adı Geoffrey Arnold Beck olan gitarist, 24 Haziran 1944 tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi. İlk olarak The Yardbirds ile tanınan müzisyen, daha sonra the Jeff Beck Group ve Beck, Bogert & Appice gruplarıyla şöhret olmaya başladı. Yenilikçi tarzıyla bilinen müzisyen, müzik tarihinin en iyi gitaristleri arasında yer almaktaydı.

Beck, 2005 senesinde Sandra Cash ile dünyaevine girmişti.

 

Etiketler gitarist magazin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin