İzzet Altınmeşe, oğlunun ölümünün ardından ilk kez konuştu: Allah kimseye evlat acısı tattırmasın

Geçtiğimiz günlerde 42 yaşındaki oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe'yi kaybeden İzzet Altınmeşe, kamera karşına geçerek açıklamalarda bulundu. Altunmeşe, "Allah kimseye evlat acısı tattırmasın" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İzzet Altınmeşe, oğlunun ölümünün ardından ilk kez konuştu: Allah kimseye evlat acısı tattırmasın

Ali Murat Altunmeşe'nin 11. kattan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından babası İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez kamera karşına geçerek açıklamalarda bulundu.

Evlat acısıyla sarsılan Altınmeşe, oğlunu kaybettikten sonra ilk kez kamera karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Usta sanatçı, "Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım... İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür 'yaşamın içinden' dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor" dedi.

Cenazeye gelen ve gelemeyen herkese teşekkür eden İzzet Altınmeşe, "Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye'min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Etiketler izzet altınmeşe
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin