İzmir'de yıkım sırasında korku dolu anlar. Okul binası bir apartmanın üzerine doğru yan yattı. Apartmanda oturanlar tahliye edildi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan okul binası, yıkımı sırasında bir apartmanın üzerine doğru yan yattı. Yıkım durduruldu, apartmanda oturanlar tahliye edildi.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de yıkım sırasında korku dolu anlar. Okul binası bir apartmanın üzerine doğru yan yattı. Apartmanda oturanlar tahliye edildi

Karabağlar ilçesinde bulunan ve bir süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yer aldığı binanın yıkımına başlandı. Bina, yıkım çalışması sırasında çökerek, yan yattı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, binanın üzerine devrildiği apartmanda oturanları tahliye etti. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, binanın yıkımı durduruldu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, geçen mart ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan 6 katlı İTO Vakfı Süleyman Taştekin Lisesi binasının bir kısmının yıkım esnasında yan yattığı olayda binadan kopan beton parçaları çevre binaların balkonlarına düştü. 3 apartmanın tahliye edildiği olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

 

Kaynak: DHA
Etiketler İzmir deprem yıkım
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin